CHP ISPARTA  MİLLETVEKİLİ ADAYI İSA DİNÇTÜRK SEÇİM ÇALIŞMASINA İLÇEMİZDE DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP ISPARTA  MİLLETVEKİLİ ADAYI İSA DİNÇTÜRK SEÇİM ÇALIŞMASINA İLÇEMİZDE DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 13.6.2018 10:27:00 - Okunma Sayısı:3373 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta 2. Sıra Milletvekili Adayı İsa DİNÇTÜRK, iftardan sonra Eğirdir'deki kahvehaneleri ziyaret etti.

CHP ISPARTA  MİLLETVEKİLİ ADAYI İSA DİNÇTÜRK

SEÇİM ÇALIŞMASINA İLÇEMİZDE DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta 2. Sıra Milletvekili Adayı İsa DİNÇTÜRK, iftardan sonra Eğirdir'deki kahvehaneleri ziyaret etti.

Eğirdir İlçe Teşkilatı ile birlikte ziyaretlerde bulunan İsa DİNÇTÜRK, vatandaşlarımız tarafından oldukça sıcak bir ilgi ile karşılandı.

CHP Isparta Milletvekili adayı İsa DİNÇTÜRK seçim çalışmaları ile ilgili olarak şunları söyledi: ’’Gittiğimiz her yerde, insanlarımızda bir umut ve değişim isteğinin yoğun şekilde görüldüğünü ve  dile getirildiğini görüyoruz. Artık bu iş tamam diyebilirim. Esnaf, işçi, üretici ve emekli insanlarımızda bu iktidara yoğun bir eleştiri ve tepki var. Özellikle insanlarımız, yolsuzluk, hırsızlık ve lale devrinde olduğu gibi iktidardakilerin aşırı israfına karşı çok tepkili. 24 Haziran'da halkımız AKP iktidarına  sandıkta artık yeter diyecektir. Tabi ki bu zihniyetin, hem devlet kurumlarında hem de insanlarımızın milli ve manevi duygularında yarattığı tahribat ve yıkım kısa sürede tamir edilemeyecek, tamiri zaman alacaktır. Biz iktidara geldiğimizde hukuk kurallarını esas alarak öncelikle adaleti tesis edeceğiz. Adaletin ve yargının bağımsız olduğu bir yerde herkes kendini güçlü ve özgür hisseder. Bu durumda hem yaşama hem de üretime olumlu yansır. Biz Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri olarak bunu yapacak güçteyiz."

CHP Heyeti, insanlarımızı çok umutlu gördüklerini belirttiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap