AYLİN CESUR BARLA'YA SÖZ VERDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AYLİN CESUR BARLA'YA SÖZ VERDİ
Haberin Tarihi: 20.6.2018 17:26:00 - Okunma Sayısı:3945 defa okundu.

AYLİN CESUR BARLA'YA SÖZ VERDİ

İYİ Parti Isparta Milletvekili adayı Aylin Cesur Barla'da seçmenle buluştu.
İYİ Parti Isparta teşkilatı seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor. Geçtiğimiz Pazartesi gecesi Barla Köyünde düzenlenen toplantıda ilk sözü alan Muhtar Mustafa Soyöz, İYİ Parti'nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili adaylarına ve partililere teşekkür etti.
İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Özgür Tandoğan, geç saat olmasına rağmen toplantıya katılan Muhtar ve köy halkına teşekkür ederek cesurlar hareketinin gün geçtikçe güçlendiğini belirtti ve "Barla halkını ve diğer köylerimizi gördükçe başaracağız inancımız fazlasıyla artmaktadır. İktidara geldiğimizde muhtarımıza belde başkanı olarak teşekkür edeceğiz" dedi.
Isparta Milletvekili adayı Aylin Cesur da "çıktığımız bu yolda iktidar olarak, Türkiye’nin birliğinin beraberliğinin çimentosu olacağız. Bir aydır Isparta’nın her yerini geziyoruz. Köylerde, kasabalarda, şehir merkezinde, sanayide, kurumlarda... herkes şikayetçi. Halkımız pahalılıktan muzdarip durumda. Geleceğe güvenin olmadığı bir Isparta çıkmış ortaya. Bu kadar karamsar bir tablo ile karşılaşmayı beklemiyordum. Bu gidişe dur diyebilecek bir alternatifiniz var: Meral Akşener... Artık biz varız...
İlçe başkanımız Özgür Tandoğan'ın da dediği gibi Barla, köy olmayı hakketmiyor. Buranın kasaba haline getirilmesi için ne gerekiyorsa onun yapılması lazım. Göçü engelleyecek Meslek okullarının, meslek yüksekokullarının yapılması gerekiyor. Barla'daki inanç turizmini canlandıracağız. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak gelecek nesillere bunların aktarılması lazım.
Barla’da uygulanmak istenen imar planını muhtarımız ve Barla halkıyla istişare edip tekrar düzenleyeceğiz. Atıl konuma gelmiş soğuk hava deposunun yenilenmesini sağlayacağız, var olan balıkçılığı güçlendirecek uygulamalar yapacağız, kerevite konulan haksız kotaya düzenleme getireceğiz. Zengin kaynakların fakir bekçileri haline getirildiği Isparta’ya tekrar çağdaş sanayileşme, endüstriyel sanayileşmenin getirilmesini sağlayacağız.
Türkiye’de hem huzuru, hem kalkınmayı, hem de demokrasiyi gerçek anlamda inşa edeceğiz. Devletimize güvenmekten vazgeçmeyelim. Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyete bağlı kalmaktan, milli değerlerimizden vazgeçmeyelim. Devlet baş, hükümetler şapka gibidir. Devleti eskitmeyelim ama günü geldiğinde, şapka eskimişse atalım o şapkayı yeni şapka takalım. Hepimizin özgür olduğu, vatandaşlık hakkımızı sandığa giderek kullanalım ve sandıklara sahip çıkalım. 25 Haziran sabahı Meral Akşener’in cumhurbaşkanlığında ehil kadrolara ehliyet verin ki biz Barla'nın ve sizlerin haklarını koruyalım." diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap