İYİ Parti Isparta Milletvekili Adayı Levent Başyiğit: "25 Haziran'da güneş daha güzel doğacak"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti Isparta Milletvekili Adayı Levent Başyiğit: "25 Haziran'da güneş daha güzel doğacak"
Haberin Tarihi: 20.6.2018 17:29:00 - Okunma Sayısı:3088 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili 4. sıra adayı Levent Başyiğit, gazetemizi ziyaret etti.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken seçimlerinde, İYİ Parti'den Isparta Milletvekili 4. sıra adayı Levent Başyiğit, bugün gazetemizi ziyaret etti.
İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Özgür Tandoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Başyiğit "25 Haziran'da güneşin daha güzel doğacağını düşünüyorum..." derken, özetle şöyle konuştu: "Türk milleti artık AK Parti'yi ve Tayyip Beyi istemiyor. Çiftçi, köylü, işçi, esnaf, emeklilerimiz artık "Tamam" diyor. 16 yıldır bu ülkeyi yönetenler, 16 yıl sonra seçim beyannamelerinde yolsuzluklarla, haksızlıklarla mücadele edeceklerini söylüyorlar. Sanki kurulalı henüz yedi ay olan İYİ parti veya muhalefetin seçim vaatleri gibi, 16 yıl sonra yolsuzluklarla mücadele edeceğiz diyorlar. Dört seçim geçirmişler, beşinci seçimde beyannamelerinde yolsuzluklardan bahsediyorlar. Yolsuzluklarla suçlanan 4 Bakan istifa etmek zorunda kaldı. Ancak bunlar yargıya teslim edilmedi. Haksızlıklarla mücadele edeceğiz demeleri sadece insanları güldürür. Bu yolsuzluklar araştırıldığında ucunun nereye varacağını Türk Milleti tahmin etmekte. 16 yılın sonunda zenginleşenler yandaş kesimlerdir. Türk milleti işçisi, köylüsü, çalışanı, herkes, 16 yılın sonunda fakirleşti. Yoksullukla mücadele edilmedi, edilemedi.
Özgürlükleri çoğaltmak için bir sermaye, bir yatırım gerekmiyor. Ama 16 yılın sonunda özgürlüklerimiz çok daha sınırlı, iktidarın uyguladığı projeler karşısında hiç kimse, sivil toplum örgütleri, üniversiteler, vakıflar görüşlerini bildirememekte. Herkes baskı altında. Bırakın özgürlükleri artırmayı, çok çok daha geriye götürdüler. OHAL'i kaldırmak çok kolay. Cumhurbaşkanı bir KHK ile OHAL'i kaldırabilir, seçimden sonra diyorlar. Niye seçim sonucunu bekliyorsunuz... AKP'ye dur diyecek artık bir İYİ Parti var. Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener var. Halkımız bu iktidarı değiştirmek istiyorsa İYİ Parti'ye oy verecek. Birinci turda seçilemezse bile ikinci turda en güçlü aday olarak Meral Akşener, Tayyip Beyin karşısına çıkacak. Ben 25 Haziran'da daha güzel bir güneşin doğacağını düşünüyorum. Türk Milleti hayırlı günlere, güzel günlere yelken açacaktır diye düşünüyorum. Eğirdir'li hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum."

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap