Güller Diyarına Özel Teşekkür

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Güller Diyarına Özel Teşekkür
Haberin Tarihi: 25.6.2018 18:02:00 - Okunma Sayısı:3500 defa okundu.

27. Dönem AK Parti Isparta Milletvekili, AK Parti YSK Temsilcisi ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Recep Özel, 24 Haziran seçimleri sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

Güller Diyarına Özel Teşekkür

        

  1. Dönem AK Parti Isparta Milletvekili, AK Parti YSK Temsilcisi ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Recep Özel, 24 Haziran seçimleri sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

 

         AK Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Başkanlığı'ndaki görevi ile Yüksek Seçim Kurulu'ndaki görevi nedeniyle Ankara'da bulunan 27. Dönem AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın aday listelerini açıklamasının ardından Güller diyarı Isparta'mızda seçim çalışmalarımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Bu kısa süre içerisinde gidebildiğimiz yere kadar ulaşmaya çalıştık, sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmadık. Vatandaşlarımızla hemşerilerimizle bir araya geldik, onlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmamız gerektiğini anlattık. 

"Üzerimize Düşeni En İyi Şekilde Yapmaya Çalıştık"

         Gittiğimiz her yerde halkımızın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisi bizleri gerçekten gururlandırdı. Her zaman AK Partinin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olan kıymetli hemşerilerimiz, 24 Haziran günü yapılan seçimde de desteğini sürdürdü ve Isparta'da yeni bir tarih yazdık. 3 milletvekili çıkararak, üzerimize düşen görevin en iyisini yapmaya çalıştık.

"Demokratik Hakkını Kullanan Herkese Teşekkür"

         Seçimlerde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhur İttifakına ve AK Partimize güvenen tüm kardeşlerimize ve  milletimize şükranlarımızı sunuyorum. Cumhur İttifakı'nın bir diğer kanadı olan Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimize, teşekkür ediyorum. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun sandığa giderek, demokratik hakkını kullanan her bireye teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, kısa ve yoğun seçim sürecinde bizleri zafere ulaştıran ve hiç bir zaman yalnız bırakmayan bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize, partimizin İl Teşkilatına , Tüm İlçe Teşkilatlarına, Gençlik ve Kadın Kollarımıza , Belde Teşkilatlarımıza, Mahalle ve Köy Temsilcilerimize, Belediye Başkanlarımıza , Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize ve tüm üyelerimiz ile bize destek veren, gayret eden, çalışan bütün kardeşlerime,  Cumhur İttifakına, AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum.  Seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

"Partimiz Genel Merkezinde Ve Ysk'da Görevimizin Başındayız"

         Partimizin Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığındaki görevim ve Yüksek Seçim Kurulu'ndaki görevim sebebiyle Ankara'da bulunmaktayım. Genel Merkezimizde ve YSK'da yoğun bir şekilde çalışıyorum, yapmam gereken işler ve takip etmem gereken konular olduğu için siz kıymetli hemşehrilerimizle birlikte olamadım, ilimizdeki kutlamalara katılamadım.  Yoğun tebrik telefonlarını alıyorum. Tümüne cevap veremiyorum, özür diliyorum. Tebrik için arayanlara çok teşekkür ediyorum. Seçim akşamı ilimizde yapılan kutlamalara katılamadım ancak, en kısa zamanda birlikte olacağız ve hep birlikte Ispartamız için el ele verip çalışacağız. Gecesini gündüzüne katarak, büyük fedakarlıkla çalışan 4. Sıra milletvekili adayımız Sayın Av. Ayşenur Akbay'a ayrıca teşekkür ediyorum. Emeği çok büyük. Seçim sonuçlarına göre ilimizden 27. dönem Milletvekilliğine seçilen AK Partimiz Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Uğur Gökgöz ile İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur'u tebrik ediyorum. 

 

"Seçimler Geride Kaldı Vakit Isparta Vakti"  

         İlimizde ve ülkemizde acısıyla tatlısıyla seçim sürecini geride bıraktık. Halkımızın kararına saygı duymak hepimizin vazifesi. Herkes sandıktan çıkan karara, milletimizin oyuna saygı duyarak bilinçli bir şekilde hareket etmeli. Şimdi vakit Isparta Vakti. Seçimler bitti, şimdi var gücümüzle çalışmamız lazım. Fitneye, fesada yer vermeden, Ispartamız için ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Milletimizle el birliği, gönül birliği ile hep beraber Ispartamız için çalışacağız.

        

         Herşey Isparta İçin. Vakit Recep Tayyip Erdoğan Vakti.. Vakit Türkiye Vakti. Vakit Isparta Vakti"

 

RECEP ÖZEL

AK Parti Isparta Milletvekili

AK Parti YSK  Temsilcisi

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap