İYİ Parti Isparta Milletvekili Cesur’dan Eğirdir’e Teşekkür Ziyareti…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti Isparta Milletvekili Cesur’dan Eğirdir’e Teşekkür Ziyareti…
Haberin Tarihi: 29.6.2018 14:33:00 - Okunma Sayısı:3392 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Cesur’dan Eğirdir’e Teşekkür Ziyareti…

 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Cesur’dan Eğirdir’e Teşekkür Ziyareti…

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan 27. Dönem milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti'den Isparta Milletvekili seçilen Aylin Cesur Eğirdir'e teşekkür ziyaretine geldi.

28 Haziran 2018 Perşembe günü İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Hasan Büyükçam, Demokrat Parti İl Başkanı Selçuk Özkan, il ve ilçe yönetimi ile Eğirdir Eskiciler Konağı Nis Otel’de biraraya gelen Aylin Cesur, burada yaptığı konuşmada Eğirdir halkına teşekkür etti.

 Milletvekili Aylin Cesur’u Eğirdir’de İYİ Parti İlçe Başkanı Özgür Tandoğan ve partililer büyük ilgiyle karşıladı. İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Dt. Özgür Tandoğan, milletvekili Aylin Cesur’u tebrik ederek, kendisini Eğirdir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Daha sonra bir konuşma yapan ve desteklerinden dolayı Eğirdir halkına teşekkürlerini ileten Cesur, şunları söyledi:

“Değerli Eğirdir’li hemşehrilerim. Buraya sizlere teşekküre geldim. Bize oy veren, destek olan, gecesini gündüzüne katan herkese çok teşekkür ediyorum. Eğirdir’e çok gururla, çok sevinçle ve farklı geldim.

O kadar mutluyum ve gururluyum ki; bu mutluluğu bana yaşattığınız için siz Eğirdir’li hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.

Burası bizim memleketimiz. Isparta ve Eğirdir... Isparta’yı temsil eden iki önemli insan; Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel ve Mustafa Cesur...  Eğirdir sevdalısı Mustafa Cesur'un geliniyim ama, kızı oldum ben. Beni hep kızım diye tanıtırdı. İkisini de Rahmetle anıyorum.

Benim için Atatürk’ün kurduğu millet meclisine vekil olarak gitmek gurur kaynağı ama daha önemlisi Isparta’yı birinci götürmek sizin sayenizde oldu. Bu başarı hepimizin. Bu başarı Genel Başkanımız Meral Akşener’in rüzgarıyla olan bir başarı. Hepimiz aynı davaya inandık. Bu dava Mustafa Kemal Atatürk’ün davası. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini kurma davasıdır. Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin korunmasının davasıdır. Türkiye’de yaşayan insanlarımız için, Isparta’da yaşayan insanlarımız için, Eğirdir’de  yaşayan insanlarımız için daha hür, daha demokrat, daha iyi şartlarda, insanların daha huzurlu olması için yaptığımız bir çabanın davasıdır. Bu davanın sonucunda bizim geldiğimiz yer; sizlerin yardımıyla, ilçe başkanlarımız ve Demokrat Parti başkanımızın desteğiyle Isparta’da aldığımız başarı gerçekten hiç küçümsenmeyecek bir başarıdır.

Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel "başarının ve zaferin yerine konulacak hiçbir şey  yoktur." derdi. Biz de Isparta’yı birinci olarak götürmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Isparta  ve Eğirdir olarak görevimizi yaptık. Çok önemli bir başarıya imza attık. Bileğinin hakkı ile Ispartamız başarılı oldu.

Gittiğimiz her yerde Meral Akşener’in inancını anlattım. Isparta'nın bütün ilçelerinde, köylerinde bizim partimizi ikinci parti olarak çıkaran, bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”

Milletvekili Cesur’dan Okutan’a Teşekkür…

Milletvekili Aylin Cesur, konuşmalarında Isparta Milletvekili Nuri Okutan'a da teşekkür ederek "Partimizin kuruluşundan beri gönül vermiş olan buradaki vekilimiz Nuri Okutan’a da çok teşekkür ediyoruz. Kendisi sizlerin sorunlarını meclise taşıdı. İnşallah bundan sonra bu işi ben yapacağım." diye konuştu.

Milletvekili Aylin Cesur, konuşmalarının sonunda herkesi İYİ Parti’nin davasına katılmaya davet etti.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap