15 Temmuz Şehitleri Minnetle Anılıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,15 Temmuz Şehitleri Minnetle Anılıyor
Haberin Tarihi: 15.7.2018 13:32:00 - Okunma Sayısı:1278 defa okundu.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, tüm yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

15 Temmuz 2016 gecesi milletçe yaşadığımız FETÖ'nün hain darbe girişimini engellemek için canlarını hiçe sayarak şehit olan demokrasi kahramanlarımız için bugün saat 11.00'de Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda bir ANMA töreni düzenlendi.

Kaymakam Abdullah Akdaş, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Cumhuriyet Savcısı Cihat Balasar yanısıra, yüksek rütbeli subaylar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarlarının katıldığı Anma töreninde, Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız söylendi.

Eğirdir İlçe Müftülüğünce Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunduğu Anma töreninde, saygı atışında bulunuldu ve Şehitlik ziyaret edilerek, Şehit kabirlerinin üzerine ziyaretçiler tarafından karanfiller bırakıldı.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap