AGF Yönetim Kurulu üyeleri Eğirdir'e hayran kaldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AGF Yönetim Kurulu üyeleri Eğirdir'e hayran kaldı
Haberin Tarihi: 16.7.2018 15:02:00 - Okunma Sayısı:1189 defa okundu.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Eğirdir'e hayran kaldı

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Yönetim Kurulu üyeleri bu ayki toplantısını Isparta'da yaptı. Toplantıya  Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazetecileri Federasyon Başkan yardımcısı Şevket Karahan ev sahipliği yaptı.   Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri bir gününü de Eğirdir'de geçirdi. Eğirdir'de akşam yemeği yiyen gazeteci başkanları Belediye Başkanı Ömer Şengöl misafir etti.

            Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Burdur Gazeteciler Cemiyeti adına Adnan Taraşlı, Kıbrıs Türk Turizm Yazarları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Nazmi Pınar, Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı Ahmet Yetişen, eşleriyle birlikte Eğirdir'e geldiler. Başkan Şengöl'ün misafir ettiği heyete Özel Kalem Müdürü Eşref Çatal ve Belediye Basın ve Halkla İlişkiler birimi çalışanlarından Selçuk Tokgöz ve Emrah Çelik eşlik etti.

            Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazetecileri Federasyon Başkan yardımcısı Şevket Karahan, Eğirdir'in her zaman Isparta basınında ayrı bir yeri olduğunu belirterek, "Eğirdir Belediye Ömer Şengöl, her zaman yerel basına destek olmuş sahip çıkmıştır. Bugünde bizleri burada misafir ediyor. Şuanda Eğirdir'de 3-4 etkinlik var. Yoğunluktan aramızda bulunamadı. Selamları var. Kendisine bizi misafir ettiği için teşekkür ediyoruz" dedi.

            Yemekte  Özel Kalem Müdürü Eşref Çatal, Eğirdir hakkında kısa bilgi verdikten sonra Cittaslow (Sakin Şehir)  Eğirdir'in tanıtım materyallerinden misafire Başkan Şengöl adına hediye etti. Misafirler, Başkan Şengöl ve belediye personeline göstermiş olduklar ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler. Eğirdir'e hayran kalan misafirler yemekten sonra ilçeden ayrıldılar.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap