Muhammet SAMYELİ’ye Kızılay’dan Anlamlı Ödül...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Muhammet SAMYELİ’ye Kızılay’dan Anlamlı Ödül...
Haberin Tarihi: 19.7.2018 16:46:26 - Okunma Sayısı:1285 defa okundu.

SAREM Personellerinden Muhammet SAMYELİ , Kızılay tarafından bronz madalya ile ödüllendirildi.

                Türk Kızılay’ı tarafından yürütülen kan bağışı kampanyaları kapsamında ihtiyaç sahiplerine kan veren gönüllü kan bağışçıları ödüllendirildi.

                Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (SAREM) Personellerinden Muhammet SAMYELİ de, 10 ünite kan verdiği için Kızılay tarafından bronz madalya ile ödüllendirildi.

                Bronz madalya beratında

                "Sayın Muhammed Samyeli

                “Büyük bir yardımseverlik ve Sosyal sorumluluk örneği göstererek hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla 10 ünite kan bağışlayarak Türk Kızılayı’nın seçkin kan bağışçıları arasına siz de katıldınız.

                Örnek davranışınız nedeniyle Türk Kızılay’ının kan bağışçıları için hazırladığı Bronz Madalya ile onurlandırılmaya hak kazındınız.

                Bu berat ile Türk Kızılayı ve ihtiyaç sahipleri adına minnettarlarımızı sunar, kalbinizdeki iyiliğin hiç eksilmemesini dileriz.” ifadeleri yer alıyor.

                Türk Kızılay’ı gönüllülük esasına dayanan ve sürekli bir kan bağışı anlayışını benimseyerek ülke genelinde gezici araçlarla kan bağışı kampanyaları düzenleyerek, toplumun her kesimine yayıcı, eğitsel ve uygulamaya dönük faaliyetleriyle, toplumun ihtiyacı olan kanı, çağın gerektirdiği teknolojik olanakları kullanarak, nitelikli, güvenli ve uluslararası standartlarda toplamaktadır.

“14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” nedeniyle, Türk Kızılay’ı toplumun dikkatini çekmek ve farkındalık yaratmak için ihtiyaç sahiplerine kan veren gönüllü kan bağışçılarını ödüllendirdi. Bu kapsamda 19 Temmuz 2018 tarihinde Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (SAREM) Personellerinden Muhammet SAMYELİ de, 10 kez kan verdiği için Kızılay tarafından bronz madalya ile ödüllendirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap