"Su Yangını - Eğirdir Öyküleri" kitabı çıktı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Su Yangını - Eğirdir Öyküleri" kitabı çıktı
Haberin Tarihi: 25.7.2018 16:04:10 - Okunma Sayısı:3816 defa okundu.

Eğirdirli hemşerimiz Hatice Oya Kuzgun'un yedinci kitabı "Su Yangını - Eğirdir Öyküleri" kitabı okuyucusuyla buluşuyor.

"Su Yangını - Eğirdir Öyküleri" kitabı çıktı

1994 yılında "Güllük'te Akşam" öykü kitabıyla yazın hayatına "Merhaba" diyen Eğirdirli hemşerimiz Hatice Oya Kuzgun'un yedinci kitabı  "Su Yangını - Eğirdir Öyküleri" kitabı  okuyucusuyla buluşuyor.

"Su Yangını - Eğirdir Öyküleri"nin yazarı hemşehrimiz Hatice Oya Kuzgun, kitabını imzalayıp Gazetemiz Sahibi Abdullah Sinan'a hediye etti. Kuzgun, Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla basımı gerçekleştirilen  "Su Yangını - Eğirdir Öyküleri" kitabını 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü Yeşilada Ayastefanos Kilisesi'nde saat 17.00'de düzenlenecek imza gününde hemşehrilerimizle buluşturacaklarını belirtti.

Eğirdir Belediyesi'nin Kültür Yayınları arasında çıkan 94 sayfalık "Su Yangını - Eğirdir Öyküleri" isimli kitapta, Hatice Oya Kuzgun'un usta kaleminden, bir solukta okuyacağınız öyküler yer alıyor.

Kitabın arka kapağından yer alan tanıtım yazısında;

"Hatice Oya Kuzgun'un kaleminden.

Güneşin kızıllığında rengini değiştirmiş mermerin üzerine damlayan su damlacıkları gibi insanı hayal dünyasına taşıyan satırlar, Eğirdir yaşantısının kağıda dökülmüş halidir.

Su Yangını - Eğirdir Öyküleri'ndeki olaylar kurgulanmış başarılı öykülerdir. Her öyküde kendinizden değişik bir parça bulacak ve her öyküyü bir solukta okuyacaksınız.

Öyküleri başarılı kılan en önemli unsurlardan biri de Türkçenin ustaca kullanımı ve dilin akıcı, insanı yormayan bir şekilde kullanılması yoluyla ağızda şeker tadı bırakmasıdır." ifadelerine yer veriliyor.

Kitabın dağıtımını Eğirdir Belediyesi yapıyor.

Edebiyat dünyasına güzel bir eser kazandıran hemşerimiz Hatice Oya Kuzgun'u kutluyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap