Yeni Sanayi Dükkanlarının Su Hattı Tamamlandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yeni Sanayi Dükkanlarının Su Hattı Tamamlandı
Haberin Tarihi: 4.8.2018 14:36:44 - Okunma Sayısı:1119 defa okundu.

Çiçeklikaya'da Kanalizasyon Çalışmaları Başladı

Yeni sanayi dükkanlarının alt yapısının ardından su hattı da tamamlandı. Başkan Şengöl ayrıca Çiçeklikaya mevkisinin de kanalizasyon çalışmalarına başlanıldığını bildirdi.  

Eğirdir'de yeni kurulan sanayi dükkanlarının geçtiğimiz ay başlatılan Kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı ve içme suyu hatları da döşenmeye başladı.

Eğirdir Sanayisinde yeni yapılan dükkanların alt yapı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Fen ve İmar İşleri ekiplerinin çalışmaları neticesinde kanalizasyon çalışmaları sona eren dükkanların bu hafta içerisinde yapılan çalışmalar sonucunda  içme suyu hatları da tamamlanarak alt yapı sorunu çözüme kavuşturuldu.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Sanayi Mahallemizde yeni yapılan sanayi dükkanlarımızın alt yapı sorununa neşteri vurduk. Kanalizasyon hatlarını geçtiğimiz hafta tamamladık. Bu hafta içerisinde de söz verdiğimiz gibi içme suyu hatlarını tamamladık. Böylece yeni sanayi dükkanlarının alt yapı sorununu da ortadan kaldırmış olduk. Aynı zamanda ilçemizde Çiçeklikaya diye bilinen bölgemizde kanalizasyon çalışmalarına başladık, önümüzdeki günlerde de buranın kanalizasyon çalışmalarının tamamlayacağız. Eğirdirimize, halkımıza, sanayi esnafımıza ve dükkan sahiplerine hayırlı olsun" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap