Halk Bankası Eğirdir Şubesine Mavi Yıldız Sertifikası Verildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halk Bankası Eğirdir Şubesine Mavi Yıldız Sertifikası Verildi
Haberin Tarihi: 25.11.2013 09:00:00 - Okunma Sayısı:5754 defa okundu.

Halk Bankası Eğirdir Şubesi, Operasyonel Kalitenin simgesi olan "Mavi Yıldız" belgesi almaya hak kazandı.

Halk Bankası Eğirdir Şubesine Mavi Yıldız Sertifikası Verildi      

 

            Halk Bankası Eğirdir Şubesi, Operasyonel Kalitenin simgesi olan "Mavi Yıldız" belgesi almaya hak kazandı.

            2007 yılından itibaren düzenli şekilde devam edilen Mavi Yıldız sertifikasyonu uygulamasında Eğirdir Halk Bankası Isparta Merkez ve ilçeleri arasında belgeyi alan ilk şube unvanını aldı.          

            21 Kasım 2013 tarihinde saat 13:00'de Eğirdir şubesinde düzenlenen ödül törenine; Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer DENİZCİ YÜCE, Daire Başkanı Ergin Kaya, Operasyon Yetkilisi Sırma Uz, Antalya Bölge Koordinatörü Burak Kantoğlu, Operasyon Bölüm Müdürü Ertan Ertaş, Operasyon Yetkilisi Hakan Karataş, Isparta Vali Yardımcısı Tahir Demir, Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, İl Genel Meclis Başkanı Osman Zabun, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Eğirdir Hastane Başhekimi Op. Dr. İbrahim Etli, Hastane Müdürü Kazım Kahraman, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mahmut Oruç, Eğirdir Emniyet Müdür Yardımcısı Komiser Ramazan Turgut, Eğirdir KYK Müdürü Hasan Bingöl, PTT Müdürü Mehmet Nuri Ekmen, Esnaf Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Osman Aslantürk, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kılınç, Şoförler Odası Başkanı İsa Demiralay, Ziraat Bankası Eğirdir Şube Müdürü Ercan Öner, Akbank Müdiresi Aytül Özdemir, İşbankası Eğirdir Şb. Müdiresi Bedia Sağlam, Yapı Kredi Bankası Eğirdir Şb. Müdürü Nizamettin Topalakçı, Halkbank Isparta Şube Müdürü Süleyman Kayan, Isparta Sanayi Sitesi Şube Müdürü Barış Dikmen,  Burdur Şube Müdürü Kamil Kara, Yalvaç Şube Müdürü Ahmet Selçuk, Gelendost Şube Müdürü Mehmet Dikmen, Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanları, Banka Müşterileri ve davetliler katıldı.

            2007 yılından itibaren düzenli şekilde devam edilen Mavi Yıldız sertifikasyonu uygulamasında Eğirdir Halkbank şubesi Isparta Merkez ve ilçeleri arasında belgeyi alan ilk şube unvanını aldı.

            45 yıldır Eğirdir ve bölge vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenli hizmet verdiklerini, bunun sonucunda Operasyonel Kalitenin simgesi olan "Mavi Yıldız" belgesini almaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Halkbank Eğirdir Şube Müdürü Mevlüt Korkmaz şunları dile getirdi: “Eğirdir şubemiz 25.12.1968 tarihinde açılmış olup 45 yıldır Eğirdir ilçemize hizmet vermektedir. Aktif büyüklüğü açısından karma-D grubu satatüsünde olan şubemiz, bu grup içinde 49’ncu sırada yer almaktadır.

            “Operasyonel Kalite” değerlendirmelerinde üst sıralarda yer almayı başaran şubemiz, 3 kez bölge birincisi olmuş, tüm şubeler arasında da 8’nci sıraya yükselmiştir.

            Eğirdir şubemiz 5 Haziran 2013 tarihi itibari ile Mavi Yıldız’a uygun görülmüş olup, 860 banka şube arasında Mavi Yıldız almayı hak eden 126’ncı şubedir.

            Şubemiz, müşteri hizmet kalitesi açısından başarılı faaliyetler yürütmeye devam edecektir”.

            Halkbank Eğirdir Şube Müdürü Mevlüt Korkmaz, “Mavi Yıldız” belgesi ile ilgili şu bilgileri verdi:

            “Şubelerimizin, iş süreçlerini belirlenen prosedürlere uygun yürütmeleri, Hizmet lokalinin temiz ve düzenli tutulması, Müşterilere hızlı, güvenli, güler yüzlü bankacılık normlarına uygun hizmet vermek suretiyle müşteri odaklı çalışmaları, Bankamızca belirlenmiş “Operasyonel Kalite” hedefinin ana unsurlarıdır. Tüm Şubelerimiz bu ana hedefler doğrultusunda çalışmalarını yürütmelidir.

            Şubelerimizin “Operasyonel Kalite” düzeyleri düzenli şekilde izlenmekte ve derecelendirilmekte üstün başarı gösteren şubelerimiz- ise "Mavi Yıldız" ile ödüllendirilmektedir.

            ''Mavi Yıldız", şubemizin müşteri memnuniyeti ve iş düzeni açısından üst düzey başarı gösterdiği anlamına gelen bir kalite sertifikasyonudur.

            "Mavi Yıldız" Sertifikasyonu uygulaması, 2007 yılından itibaren düzenli şekilde devam ettirilmekte olup, Bölgemize bağlı şubelerimizin yaklaşık % 17’lik bölümü bu üstün başarı ödülünü almaya hak kazanmıştır.

            Bu bağlamda; 05/06/2013 tarihinde Eğirdir/ISPARTA Şubemiz, Operasyonel Kalitenin simgesi olan “MAVİ YILDIZ” ile taçlandırılmıştır. Bu ödüller, Antalya Bölge Koordinatörlüğü olarak hepimiz adına gurur verici olmuştur.

            Sayın Genel Müdür Yardımcımız, Sayın Daire Başkanımız, Sayın Şube Yöneticilerimiz, Sayın Operasyonel Kalite ve Performans İzleme Bölüm Müdürlüğü Personelimizin ve diğer mesai arkadaşlarımızın değerli katılımları için tekrar teşekkür ediyoruz.”

            Banka Müdürü Korkmaz’ın konuşmalarının ardından Isparta Vali Yardımcısı Tahir Demir Operasyonel Kalitenin simgesi olan "Mavi Yıldız" sertifikasını Halkbank Eğirdir Şube Müdürü Mevlüt Korkmaz’a takdim etti.

            Daha sonra Halkbank çalışanlarına sertifikaları  verilerek, fotoğraf makinası hediye edildi.

            Program günün anısına pasta kesilmesi ile sona erdi.

            Operasyonel Kalite yolculuğunda “Mükemmel” başarı düzeyini yakalayan Eğirdir Şube Müdürü Korkmaz’ı ve personelini kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap