Paşamız Veda Ziyaretlerinde Bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Paşamız Veda Ziyaretlerinde Bulundu
Haberin Tarihi: 28.8.2018 12:52:27 - Okunma Sayısı:1434 defa okundu.

Paşamız Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Paşamız Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı iken Eğitim Doktrin Komutanlığı (EDOK)’na Kurmay Başkanı olarak atanan Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir veda ziyaretlerinde bulundu.

Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, Bolu Komando Tugayı Komutanı iken Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına atanan Tuğgeneral Aydoğan Budakçı ile birlikte bugün saat 10.30’da Kaymakam Abdullah Akdaş’ı, saat 11.00’de Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamlarında ziyaret ettiler.

Kaymakam Abdullah Akdaş ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e veda ziyaretinde bulunan Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir ile yeni paşamız Tuğgeneral Aydoğan Budakçı daha sonra gazetemizi ziyaretleriyle bizleri onurlandırdılar. Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, Gazetemizi ziyaretlerinde; Eğirdir'de görev yapmaktan büyük gurur duyduğunu belirterek, Eğirdir'li hemşehrilerimize selam ve sevgilerini iletti.

Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ve Gazi torunu İbrahim Sarıdaş ile bir süre sohbet eden ve 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarından sonra ilçemizden ayrılacak olan değerli paşamız Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir ve Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı olarak ilçemize atanan yeni paşamız Tuğgeneral Aydoğan Budakçı’ya yeni görevlerinde de üstün başarılar diliyor, saygılarımızı sunuyoruz.

(AKIN)

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap