Şampiyonlar Kaymakam Yılmaz'ı Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şampiyonlar Kaymakam Yılmaz'ı Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 1.1.2014 11:09:00 - Okunma Sayısı:3698 defa okundu.

Isparta'da düzenlenen ortaokullar arası Yıldızlar futbol müsabakalarında güçlü rakiplerini yenerek Isparta Şampiyonu olan Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencileri Kaymakam Yalçın Yılmaz'ı ziyaret ettiler.

Şampiyonlar Kaymakam Yılmaz’ı Ziyaret Etti

 

Isparta’da düzenlenen ortaokullar arası Yıldızlar futbol müsabakalarında güçlü rakiplerini yenerek Isparta Şampiyonu olan Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencileri Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı ziyaret ettiler.                                                                                

            Şampiyon olarak ilçemizin gururu olan Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencileri; Kaptan Anıl Çetinkaya, Hasan Gök, Emre Kanık, Halil Çakır, Hakkı Çelik, Ramazan Mercan, Hüseyin Eryılmaz, Çağrı Değirmen, Emre Özçelik, Yusuf Çavuş, Atakan Gürcan, Mert Kartal, Mustafa Salih Kayan, Yekta Karamürsel, Okul Müdürü Hasan Tiryakioğlu, Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Özongun ve İlçe Milli Eğitim MüdürüYılmaz Boztoprak dün saat 10:00’da Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

            3 yıldır büyük bir özveriyle çalıştıklarını bunun sonucunda şampiyon olduklarını dile getiren Süleyman Demirel Ortaokulu Müdürü Hasan Tiryakioğlu, Kaymakam Yılmaz’a şu bilgileri verdi.

            “Takımımız 3 yıldır çok çalıştı. 20 takım vardı. 1’nci turda 4 takımı, 2’nci turda 3 takımı yendik. Takımımız toplam 22 gol attı, 4 gol yedi. En çok gol atan, en az gol yiyen takım unvanını aldık. Takımlar oldukça güçlüydü. Özellikle son 4 takım çok güçlüydü. Son maçımızı Mustafa Şener Ortaokuluyla yaptık. Normal süresi 1-1 biten maçta penaltılara kalındı. Takımımız penaltılarda rakibini 4-3 mağlup ederek şampiyon olduk. Bundan son derece çok mutluyuz. Bu Şampiyonluğu Eğirdir'e kazandırdığımız için çok mutluyuz, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Takımın Teknik Direktörü ve Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Özongun ise “takımımızın göstermiş oldukları mücadeleden ve kazandığımız başarıdan dolayı çok mutluyuz. Maçlarımızı bazen inanarak, bazen de yaşayarak kazandık. Adeta yüreğimizi ortaya koyduk.  Diğer takımlarda kulüplerde çalışan sporcular vardı. Ama bu bizleri yıldırmadı. Daha da hırslandırdı ve şampiyon olduk.  Bundan sonraki hedefimiz Isparta'yı Türkiye finallerinde en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

            Bu ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldığını dile getiren Kaymakam Yalçın Yılmaz: “Evet gençler şampiyon olarak bizleri çok gururlandırdınız.  Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

            Ziyarette hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak’da şampiyon futbolcuları tebrik ederek başarılar diledi.

            Süleyman Demirel Ortaokulu Futbol takımı 2-3-4- Nisan 2014 tarihlerinde yapılacak olan Bölge maçında ilimizi temsil edecek.

            Süleyman Demirel Ortaokulu futbol takımına başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap