Huzurevi Sakini Eyisaraç’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hediye

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Huzurevi Sakini Eyisaraç’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hediye
Haberin Tarihi: 15.10.2018 11:37:37 - Okunma Sayısı:1115 defa okundu.

Bedirhan Bebek İçin Yaşgünü Hediyesi

Toplu açılış töreni, miting ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere 12 Ekim 2018 Cuma günü Isparta’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Eğirdir Huzurevi sakini Ziya Eyisaraç tablo hediye etti.

Eğirdir Huzurevi sakinlerinden Ziya Eyisaraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilmek üzere 2 adet boncuk işlemeli Siluet tablosunu hediye etti.

1984 yılından beri Hat sanatıyla ilgilenen huzurevi sakini Ziya Eyisaraç, 5 gün içerisinde hazırlamış olduğu 2 adet 58x78 ebadındaki boncuk işlemeli tabloyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Ziya Eyisaraç’a torununa verilmek üzere bebek hediye etti.

Daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hat sanatıyla Yelken üzerine yapmış olduğu Besmele, Lale üzerine yapmış olduğu Besmele, Ak Parti Amblemi bulunan Besmele ve Esma-ül Hüsna üzerine yapmış olduğu Besmele’yi takdim ettiğini söyleyen Eyisaraç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini o yüzden bu tür tabloları yaptığını ifade etti.

Bedirhan Bebek Unutulmadı

Huzurevi sakini Ziya Eyisaraç, 2 Ağustos 2018 tarihinde Hakkari Yüksekova'da düzenlenen kalleş saldırıda annesiyle birlikte şehit olan 11 aylık Bedirhan bebeğin anısına bir tablo hazırladı.

Ziya Eyisaraç, Besmele içerisinde Mustafa Bedirhan Karakaya’nın resmi bulunan bir tablo yaptı. Eyisaraç Astsubay olan babası Serkan Karakaya’ya başsağlığı ve teselli amacıyla bu tabloyu hazırladığını, tabloyu Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edeceğini ifade etti. Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı da tabloyu Kayseri de görev yapan Astsubay Serkan Karakaya’ya gönderilecek.

Tablonun altında "İŞTE ORADA İMAN SAHİPLERİ İBTİLADAN GEÇİRİLMİŞ VE ŞİDDETLİ BİR SARSINTIYA UĞRATILMIŞLARDIR" (Ahzap Sure 11) yer alıyor.

Emel TURAN KARTAL (AKIN-EĞİRDİR)

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap