Cesur: “Ekonomiyi DİE’den değil halktan gözlemleyin”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Cesur: “Ekonomiyi DİE’den değil halktan gözlemleyin”
Haberin Tarihi: 16.10.2018 09:57:11 - Okunma Sayısı:3112 defa okundu.

TBMM'de ve görev aldığı komisyonlardaki çalışmalarından fırsat buldukça soluğu Isparta'da alan Milletvekili Cesur, halkın sorunlarını dinliyor çözüm için notlar tutuyor.

Cesur: “Ekonomiyi DİE’den değil halktan gözlemleyin”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr Aylin Cesur, ülkenin ekonomisinin gün geçtikçe kötüye gittiğini ve halkın giderek fakirleştiğini belirterek hükümet yetkililerine seslendi: “Ekonomiyi Devlet İstatistik Enstitüsü verilerine bakarak değil, halkın içerisine inerek gözlemleyin. Çünkü gerçek masa başlarında değil, bizzat vatandaşın içerisinde görülebilir” dedi.

TBMM'de ve görev aldığı komisyonlardaki çalışmalarından fırsat buldukça soluğu Isparta'da alan Milletvekili Cesur, halkın sorunlarını dinliyor çözüm için notlar tutuyor. Seçimden seçime gelen milletvekili olmayacağını seçim kampanyalarında sık sık dile getiren Cesur, "Beni oyları ile milletvekili seçen halkıma verdiğim bir söz var ve ben o sözün sonuna kadar arkasında olacağım. Görev sürem boyunca her fırsatta halkımın içinde onların hem dertlerine, hem mutluluklarına ortak olmaya gayret edeceğim. Bu çerçevede bu hafta yine bir fırsat bulup soluğu gül kokulu memleketimizde aldım. Halkımızla oturduk sohbetler ettik. Tabi en çok aldığımız şikayet yaşanan ekonomik zorluk ve geçim sıkıntısı oldu” dedi.

EKONOMİK TABLOYU MASA BAŞINDAN İZLEMEYİN

Milletvekili Cesur, 'Her ne kadar hükümet yetkilileri ekonomik tabloların o kadar da kötü olmadığını basın yoluyla dile getirseler de bunun böyle olmadığı apaçık ortadadır. Ben diyorum ki; -Oturduğunuz yerden DİE verilerine bakarak değil halkın içine inerek bir de öyle bakın. Isparta sokaklarında emekli olduğunu söyleyen büyüklerimle yaptığım bir sohbete keşke tanıklık etseydiniz. Bana; ‘-Kızım bizim çay içecek paramız bile yok bak cami duvarında, parklarda vakit geçiriyoruz. Git ve derdimizi Meclis'te dile getir’ sözleri ne kadar vahim bir tablo olduğunu ortaya koymaktadır. Ben burada bu sözleri sırf muhalefet olsun, iktidarı kötüleyeyim diye dile getirmiyorum. Bilakis milletin vekili olarak onların sesini yetkili organlara duyurmak amacıyla söylüyorum. Bunu Meclis'te de dile getireceğim’ diye konuştu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap