Ak Parti’de Aday Adayları Belli Olmaya Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti’de Aday Adayları Belli Olmaya Başladı
Haberin Tarihi: 8.11.2018 15:40:22 - Okunma Sayısı:4611 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanlığı için; Veli Nehir, Mustafa Özer ve Mehmet Yörük resmi başvurularını yaptılar.

Ak Parti’de Aday Adayları Belli Olmaya Başladı

Eğirdir Belediye Başkanlığı için; Veli Nehir, Mustafa Özer ve Mehmet Yörük resmi başvurularını yaptılar.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için Eğirdir Belediye Başkanlığına aday adayı olan hemşehrilerimiz; Veli Nehir, Mustafa Özer ve Mehmet Yörük, hazırlamış oldukları evrakları Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanlığına teslim ederek, resmi başvurularını yaptılar.

Bugün saat 14.00’de parti binasına gelen hemşehrilerimiz; Veli Nehir, Mustafa Özer ve Mehmet Yörük, Partililerin de hazır bulunduğu toplantıda evraklarını Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gök’e teslim ettiler.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Ak Parti aday adaylığı başvurularının 5 Kasım’da başladığını, 12 Kasım’da biteceğini belirten Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gök, “Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday adaylarımızın müracaatlarını almaya başladık. Adaylık başvurularımız 5 Kasım 2018 tarihinde başladı. 12 Kasım’da sona erecek.  Bugün 3 arkadaşımız müracaatta bulundu. Önümüzdeki yerel seçimlerin, vatanımıza, milletimize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.

Ülkemizin yönetim şekli gereği siyasi partiler olmalı, bunların organları olmalı. Siyasi partilerde akli selim bu ülkeye fayda sağlayacak insanların aday olması, aday adayı olması gereken konulardan birisidir. Esas olan, hem siyasi partiler arasında hem de siyasi partilerin kendi iç dinamiklerindeki aday adaylığı sürecinde aklıselim metanetli bir şekilde kampanya dönemini yürütmektir.

Ayrıca, Ülkemize fayda sağlayacağını inandığımız insanları kamuoyuna kefil olarak çıkartmak da bizim teşkilat olarak görevimizdir.

Müracaat eden arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah ülkemiz için, ilçemiz için hepimiz için hayırlı olur” diye konuştu.

Veli Nehir: “İnşallah Eğirdir Kazanır..”

 

Eğirdir Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olan İlçemizin tanınmış esnaflarından, Nehir Av Bayii ve Nehir Yapı’nın sahibi hemşehrimiz Veli Nehir de kısa bir konuşma yaparak duygularını şöyle ifade etti: “Bu seçim sürecinde ben de aday olmayı düşündüm. Eğirdirimiz için elimden gelen her şeyi yapacağıma inanıyorum. Çok heyecanlıyım. İnşallah Eğirdir kazanır. Hayırlısı ne ise o olur.  Memleketimize hayırlı olsun. Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Biz bu gemiye hep beraber bindik, hep beraber ineceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum.”

Veli Nehir, hayırlısı olsun temennileriyle adaylık başvuru evraklarını İlçe Başkanı Veli Gök’e teslim etti.

Mehmet Yörük: “Sevdamız, Derdimiz Eğirdir….”

Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan hemşehrimiz Mehmet Yörük de “Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim sevdamız, derdimiz Eğirdir. Eğirdir için buradayız. Diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” diyerek evraklarını teslim etti.

Mustafa Özer: “Sonuna kadar Destekleyeceğim…”

Ak Parti’nin diğer aday adayı, Gsm ve otomotiv sektöründe hizmet veren genç hemşehrimiz  Mustafa Özer de “Birbirinden değerli Ak Parti’ye gönül vermiş dava dostlarım, buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Eğirdir Belediye Başkanlığına aday olmak için bugün 3 arkadaş adaylık sürecimizi başlatıyoruz. Bugün çıkmış olduğumuz bu kutlu davada içimizden hangimiz olursa olsun sonuna kadar desteklemeye söz veriyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullanarak evraklarını teslim etti.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap