Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkanlığı için 7 Aday Adayı Başvuru Yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkanlığı için 7 Aday Adayı Başvuru Yaptı
Haberin Tarihi: 16.11.2018 15:10:52 - Okunma Sayısı:5681 defa okundu.

AK Parti’de aday adaylığı başvuru süresi Cuma günü (bugün) saat:17.00’da sona eriyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Eğirdir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Ak Parti'den 7 hemşehrimiz resmi başvurularını yaptı.

AK Parti’de aday adaylığı başvuru süresi Cuma günü (bugün) saat:17.00’da sona eriyor.

Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için; Veli Nehir, Mustafa Özer, Mehmet Yörük, Hasan Bilal Taran, Mustafa Baş, Ahmet Bayram ve Murat Akat başvurularını yaptılar.

Kendileriyle görüştüğümüz Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gök, “Şuana kadar 7 aday adayı arkadaşımız müracaat etti. Akşam 17.00’ye kadar müracaatlar devam edecek” dedi. Ak Parti’den Aday Adayı olması beklenilen mevcut İlçe Başkanı Veli Gök, İl ve ilçe başkanlarının müracaat sürelerinin Kasım ayı sonuna kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

Pazar Günü Temayül Yapılacak…

18 Kasım 2018 Pazar günü Isparta IYAŞ Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak temayülde Eğirdir Belediye Başkanlığı aday adaylarını belirlemek için, Mahalle Başkanları, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Yönetimi, Gençlik Kolları Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve il Genel Meclis üyelerinden yaklaşık 80 üye oy kullanacak.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap