EĞİRDİR BELEDİYESİ YENİ ÇÖP ARACINA KAVUŞTU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BELEDİYESİ YENİ ÇÖP ARACINA KAVUŞTU
Haberin Tarihi: 11.1.2014 09:45:00 - Okunma Sayısı:2192 defa okundu.

Dünya Çevre Günü münasebetiyle 2012 yılında "En Temiz Kent" kategorisinde Isparta birincisi ve Türkiye ikincisi olan Eğirdir Belediyesi'ne 175 bin liralık Tır Kamyondan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni bir çöp aracı daha gönderdi. Yeni ISUZU marka çöp aracı Belediye önüne çekildi.

EĞİRDİR BELEDİYESİ YENİ ÇÖP ARACINA KAVUŞTU

 

            Dünya Çevre Günü münasebetiyle 2012 yılında “En Temiz Kent” kategorisinde Isparta birincisi ve Türkiye ikincisi olan Eğirdir Belediyesi’ne 175 bin liralık Tır Kamyondan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni bir çöp aracı daha gönderdi. Yeni ISUZU marka çöp aracı Belediye önüne çekildi.

            Eğirdir Belediyesi’nin araç parkı gittikçe zenginleşiyor. Çeşitli iş makineleri ile Mercedes damperli kamyonların alınmasından sonra yakında gelecek olan 28 metre hidrolik merdivene sahip son model itfaiye aracına ilâve, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ISUZU NPR 8 şasi üzerine monteli 6+1 m3 kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı Eğirdir’e geldi.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Vazifeye başladıktan sonra o günkü adı Çevre ve Orman Bakanlığı olan Bakanlığımız tarafından Konya’da yapılan tören sonrasında anahtarını alıp Hyundai marka yeni çöp aracımızı Eğirdir’imize kazandırmıştık. Şimdi de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ISUZU NPR 8 şasi üzerine monteli 6+1 m3 kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp aracını hibe olarak Belediyemize verdi. İşlemlerini aylar öncesi tamamladığımız yeni çöp aracımızı Eğirdir’imize getirdik. Yeni çöp aracımızın güzel Eğirdir’imize, saygıdeğer halkımıza ve Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum. Çok yakında zamanda yeni aldığımız itfaiye aracımızı da Eğirdir’imize kazandıracağız.” dedi.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap