MEYVECİLİK ARAŞTIRMA İSTASYONU (MARİM) İSTANBUL TOHUMCULUK FUARINA KATILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MEYVECİLİK ARAŞTIRMA İSTASYONU (MARİM) İSTANBUL TOHUMCULUK FUARINA KATILDI
Haberin Tarihi: 18.1.2014 09:29:00 - Okunma Sayısı:2078 defa okundu.

Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü, İstanbul'da 10-12 Ocak 2014 tarihleri arasında dördüncüsü düzenlenen "Türkiye Tohumculuk, Fide, Fidancılık, ve Teknolojileri Fuarı ve Fresh Türkiye Yaş Meyve Sebze Depolama Ambalaj ve Logistik Fuarı";nda stand açtı.

MEYVECİLİK ARAŞTIRMA İSTASYONU (MARİM)

İSTANBUL TOHUMCULUK FUARINA KATILDI

 

            Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü, İstanbul’da 10-12 Ocak 2014 tarihleri arasında dördüncüsü düzenlenen “Türkiye Tohumculuk, Fide, Fidancılık, ve Teknolojileri Fuarı ve Fresh Türkiye Yaş Meyve Sebze Depolama Ambalaj ve Logistik Fuarı”nda stand açtı.

   

                         

            Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın tarım sektörüne yön veren öncü kurumları ve araştırma enstitüleri ile Azerbaycan, İran, Pakistan, Afganistan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan, Kırgızistan ulusal stantları ile fuarda yer aldı. Fuara Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat MİRMAHMUTOĞULLARI ve Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Doç. Dr. Masum BURAK’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

            TAGEM bünyesinde 16 araştırma kuruluşu ile birlikte MARİM’de stant alanında yer aldı. TAGEM Bahçe Bitkileri Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Nejdet Kaplan’ında ziyaret ettiği standın, çeşitli kamu kurum/kuruluşları ve özel sektör temsilcileri ile yerli ve yabancı pek çok ziyaretçisi vardı. Fuar da MARİM Müdürü İsa EREN ve kurum personelleri Zir.Yük.Müh. Özgür ÇALHAN, Zir. Yük. Müh. Cemile Ebru ONURSAL ve Zir. Yük. Müh. Atakan GÜNEYLİ tarafından kurum tanıtımı yapıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap