HARP MALÜLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ YARARINA KAHVALTI DÜZENLENECEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HARP MALÜLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ YARARINA KAHVALTI DÜZENLENECEK
Haberin Tarihi: 4.2.2014 10:51:00 - Okunma Sayısı:1893 defa okundu.

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şubesi Başkanlığınca "yardım amaçlı" bir kahvaltı etkinliği düzenleneceği bildirildi.

HARP MALÜLÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ YARARINA KAHVALTI DÜZENLENECEK

 

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şubesi Başkanlığınca “yardım amaçlı” bir kahvaltı etkinliği düzenleneceği bildirildi.

 

            Kahvaltı etkinliği ile ilgili bilgi vermek üzere dün gazetemizi ziyaret eden Dernek Başkanı Musa İrez ve fahri üye Fatime Sarıyıldız, yardım amaçlı olarak düzenlenecek kahvaltının 15 Şubat 2014 Cumartesi günü Isparta Barida Otel’de, 09.30 - 13.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini, katılım biletlerinin; “Pirimehmet Mah. 1764 Sk. 21/1 - Isparta” adresinde bulunan Dernek merkezinden ya da Barida Otel girişinden temin edilebileceği gibi, 0507 651 14 12 no’lu telefonla irtibata geçilebileceğini açıkladılar.

            Gönüllü çalışma esasına dayalı, fedakarca çalışmalarını yakından izlediğimiz, Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şubesi yöneticilerini kutlar, başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap