Eğirdir Belediyesi'nin "Terfi Merkezi Tadilat Projesi" Ödül Aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi'nin "Terfi Merkezi Tadilat Projesi" Ödül Aldı
Haberin Tarihi: 22.11.2018 18:15:47 - Okunma Sayısı:1432 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi "Terfi Merkezi Tadilat Projesi" ile 3'ncülük ödülüne layık görüldü.

Eğirdir Belediyesi'nin "Terfi Merkezi Tadilat Projesi" Ödül Aldı

Eğirdir Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 4. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda ödül aldı.

Akdeniz Belediyeler Birliği(AKBB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda dereceye giren belediyeler ödüllendirildi.
AKBB’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nın ödül töreni Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, farklı il ve ilçelerin belediye başkanları katıldı.

Birliğe üye belediyelerin örgün projelerinin desteklenmesi, tanıtılması ve başarılı belediye başkanlarının teşvik edilmesi amacıyla gerçekleştirilen yarışmaya 24 farklı belediyeden 83 proje katıldı. Eğirdir Belediyesi bu yıl; "Alt Yapı Çalışmaları"  kategorisinde  "Terfi Merkezi Tadilat Projesi" ile 3'ncülük ödülüne layık görüldü.

Ödülü Antalya’da düzenlenen ödül töreni programında Belediye Başkanımız Ömer Şengöl aldı.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap