Öğretmenler Günü Kutlamaları Başladı…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğretmenler Günü Kutlamaları Başladı…
Haberin Tarihi: 24.11.2018 14:36:34 - Okunma Sayısı:1720 defa okundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Öğretmenler Günü Kutlamaları Başladı…

24 Kasım Öğretmenler Günü, Türkiye genelinde olduğu gibi Eğirdir’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Kutlama Programı, 24 Kasım 2018 Cumartesi günü (Bugün) saat 14.00’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu ve iki öğretmen tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı.

Çelenk sunumuna müteakip devletimizin kurucusu Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz ve öğretmenlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması, akabinde İstiklal Marşımız söylenilmesi ile devam etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü çelenk sunma törenine; Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök, CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Kaş, İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, Okul Müdürleri, öğretmenler ve emekli öğretmenler katıldı.

Akşam Yemekte Biraraya gelecekler

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı çerçevesinde ilçemizde görev yapan tüm öğretmenler Altınkum Düğün Salonunda düzenlenen Öğretmenler Günü yemeğinde biraraya gelecekler.

         Kutlama Programı Pazartesi günü…

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı 26 Kasım 2018 Pazartesi günü Kervansaray Düğün Salonunda gerçekleştirilecek. Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerin birlikte hazırladığı özel program Saat 14.30'da Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle başlayacak. Kutlama programının açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu yapacak. Yıl içinde emekli olan öğretmenlerimize plaket sunulacak. Emekli olan ve göreve yeni başlayan öğretmenler adına yapılacak konuşmalardan sonra "Şehit Öğretmenlerimiz" adlı gösteri sahnelenecek. Günün anlam ve önemini belirten şiirlerinde okunması ve "Öğretmen Olmak" isimli videonun izlenmesi ile devam edecek program "Benim Adım Öğretmen" adlı şarkının seslendirilmesi ile sona erecek.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap