BAĞLAR ORTAOKULU'NDA YILSONU ETKİNLİĞİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAĞLAR ORTAOKULU'NDA YILSONU ETKİNLİĞİ
Haberin Tarihi: 4.6.2013 10:24:00 - Okunma Sayısı:3009 defa okundu.

Eğirdir Bağlar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin ders yılı sonu olarak hazırladıkları program, öğrenci velilerini sevindirdi.

BAĞLAR ORTAOKULU’NDA YILSONU ETKİNLİĞİ

            Eğirdir Bağlar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin ders yılı sonu olarak hazırladıkları program, öğrenci velilerini sevindirdi.

            Okulun son katındaki toplantı salonunda öğrencilerin hazırlayıp sundukları programın zenginliği ve güzelliği alkışlarla karşılık buldu.

            İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Hakim Serhat Dolu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak, Öğretmenevi Müdürü Nejdet Savaş yanında okul idarecileri, öğretmen ve velilerin katıldığı programda Okul Müdürü Hasan Ceylan konuşma yaptı. Okul Müdürü Hasan Ceylan yaptığı konuşmasında Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e Bağlar Okulu’na karşı gösterdiği hassasiyetlerden, okula yapılan yardımlardan ve samimi desteklerden dolayı teşekkür etti. Hazırlanan Teşekkür Belgesi, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz tarafından Başkan Özmeral’e verildi.

            Başından sonuna kadar bıkmadan, yorulmadan programın sunuculuğunu yapan okulun Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Hilal Dolu, Başkan Özmeral’e mikrofonu vererek program ve okul ile ilgili görüşlerini istedi. Başkan Özmera Teşekkür Belgesini aldıktan sonra yaptığı konuşmasında “Hangi hizmet olursa olsun biz hep saygıdeğer halkımız adına yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Öncelikle çocuklarımızın ayaklarını çamurdan ve tozdan Allah’a şükür kurtardık. Şimdi de okulumuzu güzelleştiriyoruz ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Asıl ben böylesine güzel programın zenginliğini sağlayan, geleceğin teminatı olacak kıymetli öğrencilerimizi yetiştiren velilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimizin okulları adına birlik ve beraberlik içerisinde olmaları bizleri çok sevindirmiştir. İleride, Bağlar İlkokulu ve Ortaokulumuzun daha iyi seviyelere ulaşacağına yürekten inanıyorum” dedi.

            İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz da programın güzelliğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca, Başkan Özmeral’e eğitime ve okullara her zaman verdiği destek ve katkılardan dolayı takdir ve teşekkürlerini belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap