"Eğirdir İçin Hep Birlikte Çalışacağız..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Eğirdir İçin Hep Birlikte Çalışacağız..."
Haberin Tarihi: 4.12.2018 19:16:01 - Okunma Sayısı:3624 defa okundu.

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özer: "Eğirdir İçin Hep Birlikte Çalışacağız..."

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özer: "Eğirdir İçin Hep Birlikte Çalışacağız..."

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan hemşehrimiz Mustafa Özer, bugün gazetemizi ziyaret etti.

Yanlarında işadamı hemşehrimiz Sezgin Özdoğancı ve hemşehrimiz Eczacı Koray Cansoy ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Özer, öncelikle önümüzdeki seçimlerin ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diledi.

"Doğup, büyüdüğüm, Göller Bölgesinin İncisi Eğirdir'e hizmet aşkıyla, hemşehrilerimizin destekleriyle Eğirdir Belediye Başkanlığı için Aday Adayı oldum..." diyen Özer, Eğirdir'imize güzel hizmetler yapmak düşüncesiyle hayırlı bir yola çıktıklarını, doğal gazdan yoksun, Fen Lisesi, Öğretmen Lisesi gibi önemli ihtiyaçları bulunan Eğirdir'e, Belediye Başkanı olması halinde bu hizmetleri mutlaka getireceklerini söyledi. Antalya'nın, Isparta'nın misafir odası olarak anılan Eğirdir'imizi tanıtmak, temiz, düzenli ve yaşanabilir bir çevre yapısıyla, turizmde ön plana çıkmak için azami çabayı göstereceğini dile getiren Ak Parti aday adayı Mustafa Özer "Cennet ilçemiz Eğirdir için 'ben' değil 'biz' diyerek hep birlikte çalışacağız" ifadelerini kullanarak, hemşehrilerimize sevgi ve saygılarını iletti.

Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayı hemşehrimiz Mustafa Özer'e nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap