Mehmet Kaş: "Eğirdir'in Harcına Bir Tuğla Koymak İçin Aday Oldum..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mehmet Kaş: "Eğirdir'in Harcına Bir Tuğla Koymak İçin Aday Oldum..."
Haberin Tarihi: 5.12.2018 16:37:56 - Okunma Sayısı:3694 defa okundu.

CHP'den Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday olan Mehmet Kaş, düzenlenen basın toplantısında adaylığını açıkladı.

Mehmet Kaş: "Eğirdir'in Harcına Bir Tuğla Koymak İçin Aday Oldum..."

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nden Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday olan Mehmet Kaş, düzenlenen basın toplantısında adaylığını açıkladı.

Bugün saat 15.00’de parti binasında CHP Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü yanı sıra partililerin katıldığı aday tanıtım toplantısında Mehmet Kaş “Eğirdir'imizin, hem insanlarına gereken önemi vermek, hem de doğasına, hak ettiği özeni göstermek için, ekibim, projelerim, inancım ve heyecanımla Eğirdir Belediye Başkanlığı görevine talip oldum” dedi.

Aday tanıtım toplantısında öncelikli olarak bir konuşma yapan CHP Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü şunları söyledi: “Cumhuriyetin ve demokrasinin en iyi özelliklerinden bir tanesi yöneticilerin seçimle gelip seçimle gitmesi. Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras Cumhuriyet ve içinden gelen demokratik bir hayat. Yerel seçimler 5 yılda bir yapılıyor. Önümüzde yine bir seçim var. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde mevcut ilçe Başkanımız Mehmet Kaş görevinden istifa ederek, Belediye Başkanlığına aday oldu. Mehmet Kaş arkadaşımız görevini layıkıyla yapan bir arkadaşımız. Daha önceki yıllarda CHP olarak Eğirdir Belediye Başkanlığını kazanmışlığımız var. Bu seçimler farklı olacak. Isparta’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) anlaşamadılar. Biz de Isparta'da İyi Parti ve Demokrat Parti'yle anlaştık ortak aday olarak Baro Başkanımız Gökmen Gökmenoğlu’nu belirledik. İlçelerimizde de olacak.

Eğirdir olarak Belediye Başkanlığı için daha şanslıyız. Burada Belediye Meclis üyeleri de çok önemli. Eğirdir’den de en az bir tane İl Genel Meclis üyesi istiyoruz.

Bugünkü gördüğüm manzara beni çok mutlu etti. Eski ilçe başkanlarımız, yöneticilerimizin hepsi burada. İnşallah ittifakla kazanacağımızı düşünüyorum”

Eğirdir Belediye Başkanı adayı olabilmek için CHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Kaş da yaptığı konuşmada; “Eğirdir, benim yaklaşık 22 senedir, havasını soluduğum, dağını taşını karış karış bildiğim, hem evladımı, hem de vatan evlatlarını yetiştirdiğim, candan dostluğu ve huzuru bulduğum cennetten bir köşedir.

Eğirdir, gerek elmasıyla, gerek adını verdiği gölüyle, gerekse dünyaya nam salmış Komandolarıyla markalaşmış bir değerimizdir.

Bu markaları yaratmış Eğirdir'imizin, hem insanlarına gereken önemi vermek, hem de doğasına, hak ettiği özeni göstermek için, ekibim, projelerim, inancım ve heyecanımla Eğirdir Belediye Başkanlığı görevine talip oldum.

Mensubu olmaktan gurur duyduğum, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak, hem partimizin, hem de cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözü benim düsturum olacaktır: ''MİLLETE EFENDİLİK YOKTUR, HİZMET ETME VARDIR. BU MİLLETE HİZMET EDEN, ONUN EFENDİSİ OLUR.

Seçim yarışında, diğer partilerimizin belediye başkan adaylarına iyi çalışmalar diliyorum. Halkımızın takdirini yansıtacak, seçim sonuçları devletimize ve milletimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Aday tanıtım toplantısı Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaş’a çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap