Eğirdir Lisesi Kimya Öğretmeni Emine Kuzgun Emekli Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Lisesi Kimya Öğretmeni Emine Kuzgun Emekli Oldu
Haberin Tarihi: 6.6.2013 09:48:00 - Okunma Sayısı:2606 defa okundu.

Eğirdir Lisesi Kimya Öğretmeni hemşerimiz Emine Kuzgun'un emekli olması dolayısıyla öğrencilerin hazırladığı slayt gösterisi duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Eğirdir Lisesi Kimya Öğretmeni Emine Kuzgun Emekli Oldu

 

Öğrencilerden Duygulandıran Süpriz...

 

            Eğirdir Lisesi Kimya Öğretmeni hemşerimiz Emine Kuzgun’un emekli olması dolayısıyla öğrencilerin hazırladığı slayt gösterisi duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

             Eğirdir Lisesi tarafından geçtiğimiz gün okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet programında  öğrenciler Kimya Öğretmenleri Emine Kuzgun’un emekli olması dolayısı ile sürpriz bir veda slayt gösterisi hazırladılar.

            Öğretmenlerini ne kadar çok sevdiklerini anlatan slayt gösterisini izlerken gözleri dolan Kuzgun, duygularını şu şekilde ifade etti: “Çok severek başladığım öğretmenlik mesleğime öğrencilerim tarafından böyle veda etmek, beni çok duygulandırdı. Öğrencilerimden şunu istiyorum; inşallah hepiniz birer öğretmen olursunuz ya da öğretmenliği tercih edersiniz, ben tercih etmenizi isterim.

            Görev yaptığım sürece bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Sizden iki şey istiyorum: Önce hedeflerinize ve kendinize sonra bu vatana sahip çıkın” dedi.

            Eğirdir Lisesi kimya öğretmeni Emine Kuzgun’a veda çiçeğini okul müdürü Ayhan Karakuş takdim etti.

            Hemşehrimiz Emine Kuzgun’u tebrik    eder, emekliliğinin hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap