Annelerimizden Mehmetçik'e bere ve atkı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Annelerimizden Mehmetçik'e bere ve atkı...
Haberin Tarihi: 8.1.2019 17:31:08 - Okunma Sayısı:1490 defa okundu.

Öngün, geleneği bozmadı..

Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi eski başkanı ve ADD genel kurul delegesi hemşehrimiz Erdoğan Öngün, yıllardır sürdürdüğü geleneği bozmadı ve annelerimizin, bacılarımızın kendi elleriyle ördükleri bere ve atkıları kahraman Mehmetçiklerimize ulaştırdı.
Dün İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'na giderek Bölük Komutanı Yüzbaşı Can Sercan Altay ile görüşen Erdoğan Öngün, üzerinde ATATÜRK resimleri bulunan bir takvimi kendilerine sundu.
Daha sonra kahraman Mehmetçiklerimizle buluşan hemşehrimiz Erdoğan Öngün, manevi değeri yüksek, ana sıcaklığı ile örülen bere ve atkıları kendi elleriyle giydirdi.
Duygularını ifade eden Eğirdir İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Can Sercan Altay da "kendi ikametgah adreslerinden uzakta, Vatani görevlerini yapmakta olan erlerimizi düşünen, bu soğuk kış gününde onlara bere ve atkı ören annelerimizin ellerinden öper, teşekkürlerimizi iletiriz, kendilerine şükranlarımızı sunarız" dedi.
Annelerimizin el emekleri, göz nurları ve sevgileri ile ördüğü 30 takım bere ve atkıyı, kahraman Mehmetçiklerimize ulaştıran hemşehrimiz Erdoğan Öngün'ü, bu anlamlı destekleri nedeniyle kutlar, kendisine ve annelerimize teşekkür ederiz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap