Mustafa Çetinkaya İlkokulu Yılsonu Etkinliği Düzenledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mustafa Çetinkaya İlkokulu Yılsonu Etkinliği Düzenledi
Haberin Tarihi: 7.6.2013 10:35:00 - Okunma Sayısı:3561 defa okundu.

Okulların kapanmasına az bir süre kala İlçemizde faaliyetlerini sürdüren ilkokullar ve Liseler yıl sonu gösterilerine tüm hızıyla devam ediyor.

Mustafa Çetinkaya İlkokulu Yılsonu Etkinliği Düzenledi

 

            Okulların kapanmasına az bir süre kala İlçemizde faaliyetlerini sürdüren ilkokullar ve Liseler yıl sonu gösterilerine tüm hızıyla devam ediyor.

            Dün saat 10.00’da Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulu çok amaçlı salon yapımı yararına düzenlediği yıl sonu gösterilerini ve kermesini açtı.

            Açılışa Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ ve Eşi, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman SONGÜL, öğretmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.                                                                                 

            Hem öğrendik, hem eğlendik, veda vakti geldi artık, sevgi dolu kalbimizle cıvıl cıvıl sesimizle çalıştık çabaladık, sizler için hazırladık sloganıyla, Görsel Sanatlar Sergisi, Teknoloji ve Tasarım Sergisi, Ana Sınıfı Sergisi ve yiyeceklerden oluşa kermes açılışı Kaymakam ve Belediye Başkanının kestiği kurdele ile gerçekleşti.

            Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda konuşan okul Müdürü Yaşar ÇETİN: ‘2012-2013 Eğitim ve öğretim yılı yılsonu etkinliğimiz nedeniyle sizleri okulumuzda görmenin sevinci ve mutluluğu içinde şahsım ve öğretmen arkadaşlarım adına hepinize hoş geldiniz der, saygılar sunarım.

            Sayın Kaymakamım ve Değerli Misafirler Öğrencilerimizin başta Anasınıfı ile Ortaokul öğrencilerimizin Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde yıl boyu el emeği göz nuru diye nitelendirdiğimiz çalışmaları sizlere göstermek diğer bir ifadeyle sizlerin beğenisine sunmak için Anasınıfı-Görsel Sanatlar ve Tek. Tasarım adı altında sergi açtık. Diğer taraftan gelirini okulumuzun ihtiyaçlarını gidermede kullanmak üzere tamamıyla öğrenci velilerimizin katkılarıyla yiyecek maddeleri üzerine kermes tamamıyla öğrenci velilerimizin katkılarıyla yiyecek maddeleri üzerine kermes düzenledik. Bütün bunların dışında kısa süreliğine de olsa sizlere hoş bir vakit geçirtmek için Anasınıfı, 1.3 ve 7. Sınıf öğrencilerimiz tarafından gösterimler hazırlandı.

            Dileğim Anasınıfı ile ortaokul öğrencilerimizin Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerindeki çalışmalarını yansıtan sergimizi beğenir, bol alışveriş yapar, yer, içer, birkaç saatliğine de olsa hoş vakit geçirirsiniz.

            Ben bu duygu ve düşüncelerle konuşmamı bitirirken bu faaliyetlerimizin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese başta; öğretmenlerimiz Mehtap ÖZGÜL’e, Nuran YAĞCI’ya, Güllü Duman YEĞEN ve Sevil SÖĞÜT’e, malzeme temininde yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımıza, Kermesin düzenlenmesinde her türlü katkıda bulunan öğrenci velilerimize, bu mutlu günümüzde aramızda bulunan siz değerli misafirlerimize tekrar teşekkür eder,  hepinize saygılar sunarım’ dedi.

            Daha sonra Anasınıfı, 1-3  ve 7. Sınıf öğrencilerinin  gösterileri beğeniyle izlendi.                         Açılışın ardından Gözleme ve Kermes için hazırlanan yiyecekler misafirlere ikram edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap