Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya...
Haberin Tarihi: 7.2.2019 13:28:21 - Okunma Sayısı:3069 defa okundu.

Hasan Kaya, "Çare Var" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek "Milli Görüş Belediyecilik Anlayışı ile ilçemize hizmete hazırız." dedi.

Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya...

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Eğirdir Belediye Başkan Adayının hemşehrimiz Hasan Kaya olduğu açıklandı.

Bugün Gazetemizi ziyaret eden hemşehrimiz Hasan Kaya, "Çare Var" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek "Milli Görüş Belediyecilik Anlayışı ile ilçemize hizmete hazırız." dedi.

Kaya, şu açıklamalarda bulundu:

" ÇARE VAR... Evet çare var. Eğirdir daha güzel olacak, daha yaşanılır bir hal alacak. 
Bunu ben yapacağım, sen yapacaksın, etkili  ve güçlü bir iletişim ile, HEP BERABER, "BİZ" yapacağız. 
Sloganımız, "ÇARE VAR" da Eğirdir'in, A'dan - Z'ye bütün sorunlarını biliyorum, bu sorunları sorun olmaktan çıkaracak , gelişmeye ihtiyaç olan imkanlar yapacak çözüm yollarına  vakıfız,  bu sorunların  üstesinden gelebilecek vizyonumuz, "Milli Görüş Belediyecilik Anlayışı" ile ilçemize hizmete hazırız.
 Herkese ve her kesime "Adil ve Adaletli" davranacağıma, ekibimle hakkaniyet çerçevesinde Eğirdir için çalışacağımıza, israf, yolsuzluk ve gösterişten uzak duracağımız, her daim, her şartta  Eğirdir'in çıkarlarını gözeteceğimize, Eğirdir için çalışacağımıza söz veriyorum. 
Bizim belediyecilik anlayışımız sadece kaldırım, çöp, su ve kanalizasyon hizmetleri vermekle kafi olmayacak.  Bu hizmetler Belediyenin olmazsa olmaz asli görevidir,  kaldı ki bedelini aldığın bu hizmetleri halkına bir lütuf gibi sunmak belediyecilik anlayışımız olmayacak.
 Bizim Belediyecilik anlayışımız projeler üretmek, projeleri hayata geçirmek, ilçenin kültürünü öne çıkararak  marka değeri haline getirmek, halkının yaşam alanlarının kalitesini arttırmak, ilçenin imkanlarını kullanarak cazibe merkezi haline getirmek, ilçenin  ticaretini geliştiren, büyüten  destek verenleri ve yatırımcıyı teşvik eden,  ilçedeki günlük hayatı kolaylaştıran,  halkın üretimini daha fazla  kazanca çeviren olanaklar sunan, halkına iş imkanları sağlamanın yanında, tarihine sahip çıkan, gölüne sahip çıkan, turizmine sahip çıkan, en önemlisi yarınlarımızın teminatı  geleceğimiz gençlerimize sahip çıkan bir anlayıştır.
 Bizim Belediyecilik düsturumuz, halkın efendisi olmak değil, sadece ve sadece halkın hizmetkarı olmaktır. 
 Biz yönetmeyi değil, güçlü ve etkili bir iletişim ile Akdeniz bölgesinin bir incisi olan güzel Eğirdir ilçemizi halkımızla birlikte büyütmeye ve geliştirmeye talibiz. 
Biz Alternatif değil, TEK ÇARE'yiz. 
Bu yüzden, Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisinden Eğirdir Belediye Başkan adayıyım. 
Bu vesile ile tüm Eğirdir'li,  Eğirdir'i seven ve kendisini Eğirdir'li hisseden tüm Eğirdir sevdalılarına, sesleniyorum. Hep beraber, daha BÜYÜK daha GÜZEL yeni bir "Eğirdir" için hepinizin desteklerini bekliyorum.
 Aynı zamanda bu projede, Eğirdir için bende varım, bende elimi taşın altına koymak isterim diyen kardeşlerimizi de, aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarım.
 HER ŞEY EĞİRDİR İÇİN... "

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap