MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ilk açıklamasını yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ilk açıklamasını yaptı
Haberin Tarihi: 14.2.2019 16:03:37 - Okunma Sayısı:4135 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ilk açıklamasını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ilk açıklamasını yaptı.

Demirel yaptığı yazılı açıklamada; "Vakit kırılma vakti, kenarda durma vakti değildir. Vakit birlik beraberlik vaktidir. Ülkü yolunda verdiğimiz Şehitlerimize, Gazilerimize verdiğimiz Yemin ve Sözlerimizin icra vaktidir. Herkese kapımız açıktır." dedi.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel'in açıklaması şöyle:

"Değerli Eğirdir'de yaşayan hemşehrilerimiz ve kıymetli Milliyetçi-Ülkücü Hareketliler;

Hepimizin malumu üzere yarım asrı deviren partimiz, gözbebeğimiz, koca çınarımız Milliyetçi Hareket Partisi, darbelerden, kalkışmalardan, ihanetlerden ve en alçakça saldırılardan alnının akıyla çıkmış ve 21. yüzyılın giderek çetinleşen şartlarında Türk insanının gönlüne Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin dik duruşu ve devlet adamlığı sayesinde Türk Milliyetçiliğini nakşetmiştir. Bizler de geride bırakılan ellinci yılda Kurucu Genel Başkanımız ve Cennetmekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in esaslarını tesis ettiği Ülkücü Hareket'e gönül vermiş bir avuç Ülkücü olarak ilçemizde Üç Hilalli Sancağı hak ettiği yere taşıyamamış olmaktan büyük bir hicap duyuyoruz.

Aralıklar ile toplamda 15 yıldır ikamet ettiğim ve uzakta olmama rağmen Eğirdir'den uzaklaşamadığım güzide ilçemiz Eğirdir'de hareketimiz adına bugünü kadar yaşananları geride bırakarak eskiyi incitmeden geleceği aydınlık etme niyetindeyiz. Görevimizin zor ve çetin olduğunun bilincindeyiz. Geçtiğimiz dönemlerde gerek Ülkü Ocaklarında, gerek seçim dönemlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin çalışmalarında yüklendiğim sorumluluğu İlçemizin merkezinden köyüne kadar herkes hatırlayacaktır. İlçemiz Eğirdir'e üniversite öğrencisi olarak iştirak etmiş Ülkücü kardeşlerimiz için hem geçmişte, hem de bugünde değerli büyüklerimizin destekleriyle yaptığımız fedakarlıklar eminim ki; bütün hemşehrilerimizin hatırındadır. İcra ettiğim mesleğim gereği ilçemizin tanıtımı için fuarlarda, bürokraside çalmadık, aşındırmadık kapı bırakmadan kıymetli arkadaşlarımızla yürüttüğümüz platform çalışmaları taraflı tarafsız herkesin malumudur. Nerede olursak olalım, taşıdığımız Müslüman Türk kimliğini, Ülkücü ve Türk Milliyetçisi kimliğini leke sürmeden, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in sözüne binaen bir bayrak gibi taşımam hasabiyle Üç Hilalli sancağımızı ilçemizde hak ettiği yere taşımak üzere yeni bir sorumluluğu daha gururla ve heyecanla bütün hemşehrilerime bildirmekten büyük bir mutluluk duyuyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın Nail Bayram Beyefendinin teveccühleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Kutlu Ocaklarımızda büyük bir aşkla tutulduğum Türklük sevdasını böylesine mukaddes bir görevle taçlandıran Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi ve Isparta İl Başkanlığına herkesin huzurunda teşekkürlerimi sunuyor, Cenab-ı Allah'ın bizlere yardımcı olmasını, Ruhi Kılıçkıran'dan Fırat Çakıroğlu'na, Gün Sazak'tan Mustafa Pehlivanoğlu'na kadar bütün Şehitlerimizin aziz hatıralarına layık olmayı nasip etmesini temenni ediyorum. Dileğim odur ki; Müslüman Türk'ün aşkıyla yanan, derdiyle dertlenen; Türkçe konuşan, Türkçe ağlayan, Türkçe Söyleyen her bir hemşehrimiz, büyüğümüz ve kardeşimiz bizlerle aynı yolda, elli yıllık çınar Milliyetçi Hareket Partisi'ni hem güzel ilçemiz Eğirdir'de, hem Güller Diyarı Şehrimiz Isparta'da, hem de uğruna hiçbir fedakarlıktan çekinmeyeceğimiz Memleketimizde iktidar etme yolunda bizlerle beraber yürüyeceklerdir.

Vakit kırılma vakti, kenarda durma vakti değildir. Vakit birlik beraberlik vaktidir. Ülkü yolunda verdiğimiz Şehitlerimize, Gazilerimize verdiğimiz Yemin ve Sözlerimizin icra vaktidir. Herkese kapımız açıktır. Ayrılıkta Azap, Birlikte Rahmet vardır.

Üç Hilalimizi Eğirdir Semalarına Çekmek İçin Çağrımdır.

Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin!"

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap