Eğirdir Belediyesi KPSS Şartsız 11 Kamu Personeli Alacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi KPSS Şartsız 11 Kamu Personeli Alacak
Haberin Tarihi: 18.2.2019 15:39:02 - Okunma Sayısı:3107 defa okundu.

Kamu Personeli alımında adaylar 25 Şubat 2019 saat 17:00'ye kadar Eğirdir Belediye Başkanlığı'na evraklarını elden teslim edecekler.

Eğirdir Belediyesi KPSS Şartsız 11 Kamu Personeli Alacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sitesinde yayımlanan ilana göre Eğirdir Belediyesi bünyesinde çalışacak 11 (on bir) kamu personeli alımı yapılacak.

Eğirdir Belediyesi kamu personeli alımında 1 kişi Forklift Operatörü olarak alınacak. Bu alım için adaylardan forklift Operatörü Belgesi, Meslek Etiği Belgesi, SRC2' ve SRC4 Belgesi, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Belgesi, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Lojistik Elemanı Belgesi isteniyor.

1 Kişi Meyve Ağaçları Budamacısı olarak alım yapılacak. Bu alım için adaylardan; Ilıman İklim Meyve Türlerinde Budama Belgesi, İlk Yardım Kursu Belgesi, Bu meslek dalında en az 5 yıl çalıştığını gösterir SGK Hizmet Dökümü Belgesi isteniyor.

Alımı yapılacak 1 kişi Hasat İşçisi-Tarla Ürünleri / Karma Çiftçilik pozisyonunda olacak. Meyvelerde Hasat ve Muhafaza Kursu Belgesi, Tarım Teknolojileri Belgesi, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Lojistik Elemanı Belgesi ve bu meslek dalında en az 5 yıl çalıştığını gösterir SGK Hizmet Dökümü Belgesi isteniyor.

1 Aşçı alımında bu meslekle ilgili 5 yıl deneyim ve sertifika isteniyor.

Diğer 1 alım ise kalorifer ateşçisi pozisyonunda alınacak. Bu alım için adaylardan Kalorifer Ateşçisi Belgesi (Katı ve Sıvı Yakıt) Belgesi, İlkyardım Kursu Belgesi, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Belgesi, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Lojistik Elemanı Belgesi, Bu meslek dalında en az 3 yıl çalıştığını gösterir SGK Hizmet Dökümü Belgesi isteniyor.

Kamu personeli alımında 1 alım ise İç Su Aracı Sürücüsü olarak alınacak. Bu alım için adaylardan; Kaptanlık Belgesi, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Lojistik Elemanı Belgesi, Bu meslek dalında en az 3 yıl çalıştığını gösterir SGK Hizmet Dökümü Belgesi isteniyor.

1 Bahçıvan alımında adaylardan; Fidan Yetiştiricisi Belgesi, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Lojistik Elemanı Belgesi, Bu meslek dalında en az 3 yıl çalıştığını gösterir SGK Hizmet Dökümü Belgesi isteniyor.

1 Karayolu taşıma nezaretçisi alımında adaylardan; ODY2 Yurtiçi Yolcu Taşımacılığı Belgesi, Bu meslek dalında en az 5 yıl çalıştığını gösterir SGK Hizmet Dökümü Belgesi isteniyor.

1 Beden işçisi alımı yapılacak olan alımda adayların mezuniyet durumunun en az ilkokul mezunu olması yeterli olacak.

1 İnşaat işçisi alımında adaylardan; İnşaat Teknolojisi Kalfalık Belgesi ve bu meslek dalında en az 4 yıl çalıştığını gösterir SGK Hizmet Dökümü Belgesi isteniyor.

1 Orman İşçisi alımında adaylardan; Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Lojistik Elemanı Belgesi ve bu meslek dalında en az 5 yıl çalıştığını gösterir SGK Hizmet Dökümü Belgesi isteniyor.

Kamu Personeli alımında adaylar 25 Şubat 2019 saat 17:00'ye kadar Eğirdir Belediye Başkanlığı'na evraklarını elden teslim edecekler. Daha sonra başvuru kabul edilen adaylar Eğirdir Belediye Başkanlığı'nda 27 Şubat 2019 tarihinde noter huzurunda kura çekimi yapılacak.

Kura sonrası mülakata girmeyi hak kazanan adaylar 4 Mart 2019 tarihinde mülakata tabi tutulacak. Eğirdir Belediyesi kamu personeli alımında adaylar 0 246 311 24 97 telefon numarasından bilgi alabilirler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap