MHP Ziyaretlerini Sürdürüyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Ziyaretlerini Sürdürüyor
Haberin Tarihi: 25.2.2019 14:53:31 - Okunma Sayısı:3471 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Ziyaretlerini Sürdürüyor

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için start veren Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Baş, Belediye Meclis Üyeliği Adayları; Çetin Güngörmez, Ali Demirdaş, Alim Bilici ve Mehmet Akdeniz, İl Genel Meclisi Üyeliği adayları; Mehmet Sağlam ve Ali Sarı ile yönetim kurulu üyesi Ali Kızıltaş, Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş'ı makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Abdullah Akdaş ile bir süre görüşen hemşehrilerimiz daha sonra gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.

Bugün öğleden sonra ise Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamlarında ziyaret eden ve görüşmelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi, ilçe teşkilatı yönetimi ve adayları, önümüzdeki günlerde kamu kuruluşları yanısıra esnaflarımızı ve halkımızı da ziyaret edeceklerini, ziyaret sırasında gündeme gelen istek ve dilekleri kesinlikle kayıt altına alarak değerlendireceklerini ifade ettiler.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap