İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuba Karaca: "Seçim Büromuzun Açılışına Tüm Halkımızı Bekliyoruz..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuba Karaca: "Seçim Büromuzun Açılışına Tüm Halkımızı Bekliyoruz..."
Haberin Tarihi: 26.2.2019 17:44:25 - Okunma Sayısı:3244 defa okundu.

İYİ Parti'den Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Ecz. Tuba Karaca'nın seçim bürosunun açılışı 28 Şubat 2019 Perşembe günü Saat 14.00'de yapılacak

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuba Karaca: "Seçim Büromuzun Açılışına Tüm Halkımızı Bekliyoruz..."

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti'den Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan hemşehrimiz Ecz. Tuba Karaca'nın seçim bürosunun açılışının 28 Şubat 2019 Perşembe günü Saat 14.00'de yapılacağı bildirildi.

Cami Mahallesi Kuruçeşme Sokak (Hükümet Konağı Yanı) adresinde; İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur yanısıra İl Başkanı Özgür Tandoğan, İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, İYİ Parti İl, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri, çevre ilçe ve belde başkan adayları, il genel meclisi ve belediye meclis üye adayları, partililer ve vatandaşlarımızın katılacağı açılış töreni için gazetemize bilgi veren İYİ Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ecz. Tuba Karaca "seçim büromuzun açılışında tüm halkımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap