İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuba Karaca'nın Seçim Bürosu Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuba Karaca'nın Seçim Bürosu Açıldı
Haberin Tarihi: 28.2.2019 18:44:11 - Okunma Sayısı:4225 defa okundu.

Açılış törenine İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur da katıldı

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuba Karaca'nın Seçim Bürosu Açıldı

Açılış törenine İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur da katıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi siyasi partilerde seçim çalışmaları  hızlanırken, İYİ Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ecz. Tuba Karaca'nın Cami Mahallesi Hükümet Konağı yanında bulunan seçim bürosu, bugün saat 14.00'de düzenlenen törenle açıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle başlayan açılış töreninde misafirlere lokma tatlısı da ikram edildi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur'un konfetilerle ve sevgi gösteriyle karşılandığı açılış törenine; İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, Eğirdir İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş, Çevre İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üye adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş, törenin ilk konuşmasını yaparken şunları söyledi:

"Büro açılışımızda sizlere hayatımıza yön veren kadınlarımızdan bahsederek başlamak istiyorum.

Tarihi şan ve şerefle dolu Türk milletinin kadına olan bakışı, kadına olan saygısı atalarımızdan gelmektedir.

Kahraman kadınlarımızı anlatmak için saatler, günler yetmez. Bu nedenle sadece 4 kadından bahsetmek istiyorum.

Öyle bir evlat yetiştirdi ki; yedi düvele diz çöktürdü büyük Dünya Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde hanımefendi; rahmet ve minnetle anıyoruz.

Türk siyasetinin çıkmaza girdiği dönemde her türlü fedakarlığı yapan, her türlü zorluklara karşı direnen, kendisini memleketine adayan, nam-ı diğer Topuklu Efe, İYİ Parti kurucu başkanımız Meral Akşener hanımefendi;

Türkiye'mizin gururu, Isparta'mızın evladı Rahmetli 9'ncu Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel'in manevi kızı, başdanışmanı, doktoru, Eğirdir'in güzel gelini, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin lokomotifi, Meclisimizin en başarılı Milletvekili Aylin Önder Cesur hanımefendi;

Bu güzel vatan, bu cennet vatan  Eğirdir'imize bir kadın eli değmesi gerekiyor. Biz de; Eğirdir İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak İYİ Parti İlçe Teşkilatının kurucularından bir kadınla çıktık huzurunuza. İYİ Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Sayın Tuba Karaca hanımefendi;

Eğirdir'de bir şeyleri değiştirmek gerekiyor artık. Bir kadın eli değmeli... Eğirdir bir inci... İnciyi nakış nakış işlemeli ki Eğirdir'imiz bu dünyada ayrı bir cennet olsun."

İYİ Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı hemşehrimiz Ecz. Tuba Karaca ise; "Burada doğdum, burada büyüdüm. Bu memleketin çocuğuyum. 23 yıldır da Eczacı olarak Memleketime hizmet ediyorum. 10 yıl süren Belediye Meclis Üyeliğimden sonra Partimin teveccühü ile karşınızda Belediye Başkan Adayı olarak bulunuyorum.

Öncelikle bugüne kadar Eğirdir'imize hizmet eden tüm Belediye Başkanlarımıza, huzurunuzda şükranlarımızı sunuyor, ebediyete intikal edenlere Allah'tan Rahmet diliyorum.

İYİ Parti olarak İYİ Belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda Dünya ve Siyasi görüşü, yaşam tarzı ne olursa olsun, tüm hemşehrilerimizin oylarına talibim

Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verileli 89 yıl olmasına rağmen ne yazık ki Ülkemize hizmet eden kadın Belediye Başkanı sayısı sadece 119'dur.

Günümüzde kadınlarımız, çalışma hayatımızın her aşamasında, her alanında hizmet vermektedir.

Bizler anneyiz, ablayız, evladız, dert dinleyeniz, çözüm bulanız.

Eğirdir halkı yenilikleri sever... Gelin, hep beraber bana bu fırsatı verin, Eğirdir'e hanımeli değdirelim.

Daha güzel bir Eğirdir için hep beraber çalışalım, başaralım, kazanalım." diye konuştu.

Açılış törenine katılan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise; 4-5 ay önceden "Başkan Adayı Olmayacağını" söylediğini ifade ederek özetle şöyle konuştu: "Tuba hanım bizim gözbebeğimiz. Aday olduğu takdirde, istedikleri her sahada, her şekilde yardım edeceğimi ve destek olacağımı söyledim. Eğirdir'e iyi şeyler yapacağına, iyi hizmet vereceğine inanıyorum. Bu kalabalık ve coşkulu ortamda her partiden hemşehrilerimi görüyorum. Demek ki iyi bir karar vermişiz. 2,5 yıl belediyemizde meclis üyesi olarak birlikte görev yaptık. Eğirdir'in meselelerini iyi biliyor. Yılmayacak ve başaracak. Tüm arkadaşlar olarak arkasındayız. Her zorlukta yanında olacağız. Tuba hanımın iyi ve mutlu bir Eğirdir için gece gündüz çalışacağından kuşkum yoktur. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum."

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan ise özetle şunları söyledi: "Eğirdir benim için çok özel ve önemli bir yer. Tuba Karaca ile birlikte Eğirdir'de kurduğumuz bu partinin bugünkü başarısını görmekten mutluluk duyuyorum. Allah'ın izniyle Tuba Karaca'yı Eğirdir Belediye Başkanı yapacağız. Beş yıl boyunca aynı heyecan ve güçte iyi bir gelecek için çalışacağız. Kendisini şimdiden kutluyor, başarılar diliyorum..."

 

MİLLETVEKİLİ CESUR: "MERHUM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM"

İYİ Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ecz. Tuba Karaca'nın seçim bürosu açılışı için Eğirdir'e gelen ve coşkuyla karşılanan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Önder Cesur ise özetle şunları söyledi: "Bugün burada bir şenlik havasında karşılandık. Şimdi şenlik başladı ama düğün 1 Nisan'da... Sizlere Genel Başkanımız Meral Akşener'in selamlarını getirdim. Sayın Genel Başkanımız bana "Eğirdir'i al, gel" dedi. Bizler verdiğimiz sözleri tutmak için siyasete girdik. Türk demokrasisinin doğduğu bu topraklara hizmet etmek için and içtik. Bu vesile ile 9. Cumhurbaşkanımız Merhum Süleyman Demirel'i ve rahmetli babam Mustafa Cesur'u rahmet ve minnetle anıyorum. Rahmete kavuşmuş eski belediye başkanlarımızı, Merhum Hüsamettin Tanış'ı, Merhum İbrahim Gencay'ı minnet ve rahmetle anıyoruz. Eğirdir ve demokrasi sevdalısı merhum Mehmet Yiğitbaşı'nı minnet ve rahmetle anıyoruz.

Sizlere kurucu Milletvekilimiz Sayın Nuri Okutan'ın da selamları var. Hepinizden destek bekliyoruz.

 

31 Mart'ta yerel seçim var, yazın başladığının habercisi...

Burada Demokrat Parti yanısıra tüm partili hemşehrilerimizin desteği ile yarışa çıkıyoruz. İyi belediyecilik yapmak istiyoruz. Eğirdir'de değerli bir liste ile huzurlarınızdayız.

Tuba hanım bizim kızımız, evladımız. Belediyede kendini ispat etmiş bir evladımız.

17 Yıldır bu memlekete zulüm çektiren açlığı, yokluğu halkına reva gösteren bir iktidardan kurtarmanın çaresi sandıktır. Bu gidişe bir dur demek lazım. Köylü, çiftçi, esnaf, herkes zor durumda. İşsizlik oranı yüzde 12... Halen 4 üniversite mezunundan biri işsiz.

Şimdi değişim zamanı...

Burası Eğirdir... Burası Felekabat... Eğirdir'de Tuba kardeşimiz ile bunlara felek çarpacak. Hepinizden destek bekliyor ve 1 Nisan'daki Eğirdir'in düğününe bekliyorum..."

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ecz. Tuba Karaca ve ekibini kutluyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap