Şiir yarışması ödülleri sahiplerini buldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şiir yarışması ödülleri sahiplerini buldu
Haberin Tarihi: 18.3.2019 15:23:41 - Okunma Sayısı:1615 defa okundu.

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla şiir yarışması düzenlendi

ÖDÜL TÖRENİ

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla İlçemiz genelinde ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde olmak üzere, üç kategoride düzenlenen şiir yarışmasında Liseler düzeyinde birinci olan Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammet Ali Topaloğlu'nun şiirini okumasının ardından dereceye giren öğrencilerin ödülleri takdim edildi.

İlkokullarda birinci olan Sarıidris İlkokulu öğrencisi Fatma Sena Çelik, Ortaokullarda birinci olan Mustafa Çetinkaya Ortaokulu öğrencisi Said Armağan Doğan, Liselerde birinci olan Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammet Ali Topaloğlu'nun ödüllerini Kaymakam Abdullah Akdaş takdim etti.

İlkokullarda ikinci olan Atatürk İlkokulu öğrencisi Nisa Nur Yavuz, Ortaokullarda ikinci olan Sarıidris Ortaokulu öğrencisi Emine Naz Köse ve Liselerde ikinci olan Nafiz Yürekli MTAL öğrencisi Ayfer Gezgin'in ödüllerini Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı takdim etti.

İlkokullarda üçüncü olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Ela Nur Çeri, Ortaokullarda üçüncü olan Yukarı Gökdere Köyü Mustafa Köklü Ortaokulu  öğrencisi Hasibe Kaya ve Liselerde üçüncü olan Akşemsettin MTAL öğrencisi İbrahim Yılmaz'ın ödüllerini Belediye Başkanı Ömer Şengöl takdim etti.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap