Huzurevi Sakinlerinden Başkan Şengöl'e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Huzurevi Sakinlerinden Başkan Şengöl'e Ziyaret
Haberin Tarihi: 16.4.2014 10:12:00 - Okunma Sayısı:2265 defa okundu.

Eğirdir Huzurevi sakinleri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Huzurevi Sakinlerinden Başkan Şengöl’e Ziyaret

 

            Eğirdir Huzurevi sakinleri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

            Eğirdir Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan, beraberinde Huzurevi sakinlerinden Kadir Karlı, Abdullah Kaya, Adile Kahraman, Mustafa Çevikbaş, Mustafa Cömert, Süleyman Selek, Hurşit Yıldırım ve Mehmet Apaydın birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.                                               

             Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün seçim öncesinde de kendilerini ziyaret ettiğini ve destek olduğunu belirten huzurevi sakinleri, “Başkanımız bizleri sık sık ziyaret etti ve her bir ziyareti bizi çok mutlu etti. Başkanımıza bugün hayırlı olsun dileklerimizi iletmeye geldik” dediler.

            Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan ise Başkan Şengöl’ün seçim öncesinde ve sonrasından her zaman desteklerini esirgemeyen, sürekli yaşlılarımızla birlikte olan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız yaşlıları çok seviyor” dedi. Belediye Başkanı Ömer Şengöl , Huzurevi Müdürü Aytekin Erdoğan ve yaşlıların ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek, “Yaşlılarımızla hep birlik ve beraberlik içerisinde olcağız.. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bütün yaşlılarımıza sağlıklı ömürler diliyorum, her zaman kendilerine belediyenin kapıları sonuna kadar açık kanuni olarak ne yapılması gerekiyorsa biz belediye olarak her zaman arkalarında olacağız” dedi.

            Ziyaretin sonunda Huzur evi sakinleri tarafından Başkan Şengöl’e el yapımı vazo ve çeşitli armağanlar verildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap