Av Bayileri Ziyaret Ediliyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Av Bayileri Ziyaret Ediliyor
Haberin Tarihi: 22.3.2019 16:58:45 - Okunma Sayısı:1411 defa okundu.

Nehir Av Bayi Sahibi Veli Nehir'e ziyaret

İlçemizde faaliyet gösteren Nehir Av Bayii sahibi Veli Nehir’i ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğüne bağlı Isparta Şube Müdürlüğü yetkilileri, 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununun ''Avlanma Ücretleri ve Katılım Payı'' başlıklı 8. maddesi konusunda bilgilendirmede bulundular.

4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununun ''Avlanma Ücretleri ve Katılım Payı'' başlıklı 8. maddesi çerçevesinde; ateşli, ateşsiz, yivli, yivsiz, av tüfekleri ile mermi, fişek, barut, saçma, çekirdek, kapsül ve kovanların perakende satışında, satış bedelinin %2 ' si Av Bayileri tarafından “Katılım Payı” olarak ödeniyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6.Bölge Müdürlüğüne bağlı Isparta Şube Müdürlüğünce Isparta il ve ilçelerde faaliyet gösteren av bayileri ziyaret edilerek konu hakkında bilgilendirme ve yasal zorunluluklar hatırlatılıyor.
Bu kapsamda ilçemizde faaliyet gösteren Nehir Av Bayiini ziyaret Isparta Şube Müdürlüğü yetkilileri, Nehir Av Bayii İşletmecisi Veli Nehir'e konu ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmede bulundular.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap