Avrupalı Gençlerden Eğirdir Halk Eğitim Merkezine Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Avrupalı Gençlerden Eğirdir Halk Eğitim Merkezine Ziyaret
Haberin Tarihi: 22.3.2019 17:39:23 - Okunma Sayısı:2746 defa okundu.

Eğirdir Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden gençler bazı etkinlikleri uygulamalı olarak tecrübe ettiler.

Avrupalı Gençlerden Eğirdir Halk Eğitim Merkezine Ziyaret

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları (Ulusal Ajans) tarafından hibelendirilen ‘Do Something Against Wasting – İsrafa Karşı Birşeyler Yapın’ isimli Gençlik Değişimi projesinin katılımcıları Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Üniversitede okuyan gençlerin oluşturduğu Anti-Wasting Group ismindeki grup tarafından hazırlanan ve Erasmus+ Programı çerçevesinde Ulusal Ajans tarafından Kabul edilen proje 18 – 25 Mart tarihleri arasında Eğirdir’de uygulanmaktadır. Makedonya, Polonya, Romanya, Litvanya ve Türkiye’den 7’şer gencin katılımıyla gerçekleştirilen projenin konusu israfı önlemek ve bu konuda yapılabilecekler üzerinde çalışmalar gerçekleştirmektir.

Proje faaliyetleri kapsamında Eğirdir Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden 35 genç, merkezde düzenlenen kurslara katıldı. Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen Ebru Sanatı, Deri Atölyesi, Takı Tasarım kursları başta olmak üzere pek çok kursa katılan yabancı gençler kurslardan oldukça etkilendiler. Kurslara katılan gençler bazı etkinlikleri uygulamalı olarak tecrübe ettiler.

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan gençler, Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi yetkililerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. Ziyaret hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap