Tuba Karaca'dan teşekkür ve tebrik mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tuba Karaca'dan teşekkür ve tebrik mesajı
Haberin Tarihi: 2.4.2019 15:06:05 - Okunma Sayısı:5283 defa okundu.

Karaca: "Sandıktan çıkan karara saygı duyuyoruz."

Tuba Karaca'dan teşekkür ve tebrik mesajı

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuba Karaca, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından gazetemize açıklamalarda bulundu. Sandıktan çıkan karara saygılı olduklarını vurgulayan Karaca, Eğirdir Belediye Başkanı seçilen Veli Gök'e de başarılar diledi.

Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Eğirdir'li hemşehrilerimiz;

Isparta'mız 31 Mart yerel seçimlerinde demokratik hakkı olarak sandık başına gitmiş ve tercihini yapmıştır. Sandıktan çıkan karara saygı duyuyoruz. Ülkemizin geleceğinin şekillenmesi konusunda İYİ parti olarak üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyorum. Yapmaya da devam edeceğiz.

İYİ Parti Eğirdir’de ilk defa seçime girmiş ve iyi bir sonuç almıştır. Biz İYİ Parti olarak Eğirdir’de kimseyle ittifak yapmadık. Buna rağmen aldığımız sonucu başarılı buluyorum.

Takdir Eğridir'li vatandaşlarımızındır. Başta Isparta Milletvekilimiz Sayın Aylin Cesur olmak üzere, İYİ Parti Isparta İl Başkanımız Sayın Özgür Tandoğan’a, Eğirdir İlçe Başkanımız Sayın Tahsin Taşbaş’a ve Eğirdir İlçe yönetimimize, İYİ Parti'ye gönül ve destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Seçim sonucu olarak kazanan Ak Parti Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve ekibini kutluyor, Eğirdir'imize ve Eğirdir halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Saygılarımla…"

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap