"Onlara Geleceğini Hediye Et" projesi tüm hızıyla devam ediyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Onlara Geleceğini Hediye Et" projesi tüm hızıyla devam ediyor...
Haberin Tarihi: 17.4.2014 09:39:00 - Okunma Sayısı:2991 defa okundu.

Isparta Emniyet Müdürlüğünce yürütülen ÇOGEP "Onlara Geleceğini Hediye Et" projesi kapsamında yürütülen faaliyetler kapsamında dezavantajlı gruplar içerisinde yer alan ve kendilerine ulaşılan ilkokul çağındaki çocuklara sahne sanatı ve drama dersi aldırılarak bir tiyatro gösterisi hazırlandı.

‘Onlara Geleceğini Hediye Et’ projesi tüm hızıyla devam ediyor...

 

            Isparta Emniyet Müdürlüğünce yürütülen ÇOGEP ‘Onlara Geleceğini Hediye Et’ projesi kapsamında yürütülen faaliyetler kapsamında dezavantajlı gruplar içerisinde yer alan ve kendilerine ulaşılan ilkokul çağındaki çocuklara sahne sanatı ve drama dersi aldırılarak bir tiyatro gösterisi hazırlandı.    

            “Bir Varmış Bir Yokmuş” ve “Çanakkale Geçilmez” adlı tiyatro gösterileri Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümünün kutlandığı hafta içerisinde Belediye Kültür Sinemasında sahnelendi. Katılımın oldukça yoğun olduğu her iki tiyatro gösterisi büyük beğeni kazandı.

            Proje; çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi, bu kapsamda kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunulması, kente göçle gelmiş, uyum sağlayamamış veya diğer dezavantajlı toplum kesimlerinin şehir yaşamına dahil edilmesi ve güvenli yaşama dolaylı olarak olumsuz yönde etki eden yoksullukların azaltılmasını amaçlıyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap