Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın Polis Haftası Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın Polis Haftası Mesajı
Haberin Tarihi: 8.4.2019 16:29:54 - Okunma Sayısı:1065 defa okundu.

Akdaş: "Vatanımızda güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz."

Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın Polis Haftası Mesajı

 

Vatanımızda güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatandaşlarımızın huzur ve güveninin tesisi için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışan, her türlü zorluğun üstesinden gelen Emniyet Teşkilatımız, şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle topluma güven vermeye devam etmektedir.

Polis Teşkilatımızın 174. Yılında ilçemizde huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı tüm amir ve memurlarımızı kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor; emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.

 

 

                                                                                              Abdullah AKDAŞ

                                                                                           Eğirdir Kaymakamı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap