Halk Otobüsleri yönetiminden Tural’a teşekkür plaket

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halk Otobüsleri yönetiminden Tural’a teşekkür plaket
Haberin Tarihi: 7.5.2019 14:17:09 - Okunma Sayısı:2773 defa okundu.

Tural “Halk otobüsleri ilimizin aynasıdır” dedi  

Halk Otobüsleri yönetiminden Tural’a teşekkür plaket S.S. 18. Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Faruk Daşdöner ve yönetimi, EKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural’ı ziyaret etti. Tural “Halk otobüsleri ilimizin aynasıdır” dedi  
S.S. 18. Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin son Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Faruk Daşdöner ve yönetimi EKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural’ı ziyaret ederek, Tural’a teşekkür plaketi sundu.
"BİZE HERZAMAN DESTEK OLDUNUZ"
Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, ziyarette yaptığı konuşmada “Ahmet Başkanımız bizim her zaman yanımızda olmuştur. Kendisi bizim onursal başkanımızdır. 1995 yılında kurulan kooperatifimizin her taşında emeği olan bir isimdir. Bundan sonrada kendisi bizlere destek olmaya devam edecek yaşadığımız sıkıntıların, sorunların çözümü noktasında bizleri yalnız bırakmayacaktır. Biz de odamıza yakışan bir şekilde ilimizde toplu taşıma hizmeti vermeye devam edeceğiz. Her zaman kendisine yakışan bir yönetim olacağımızın sözünü veriyoruz” dedi. 
"DEMOKRATİK BİR ORTAMDA 
SEÇİLEN YÖNETİMİ KUTLUYORUM"
EKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural da başkanlığa seçilen Daşdöner ve yönetimini tebrik ederek; “Halk Otobüsleri Kooperatif ortakları kendi özgür iradesiyle demokratik bir ortamda kendi özgür iradeleriyle bir seçim gerçekleştirdiler. Öncelikle demokrasiye inanan biri olarak demokratik bir ortamda seçilen başkanımızı ve yönetimimizi tebrik ediyorum. Halk Otobüsleri ilimizin aynası. Dışarıdan gelen vatandaşımız, Terminalde indiğinde ya ticari taksiye ya halk otobüsüne biner. Bundan dolayı toplu taşımada çalışan tüm esnafımız ilimizin aynasıdır. Bu özelliğinden dolayı da ilimize gelen misafirleri en iyi şekilde ağırladıklarını görüyorum. Tabi Halk Otobüsleri 1995 yılında Sayın Başkanımız Mehmet Aybatılı döneminde özelleştirildi. O dönemden bu yana hem ilimizde hem ülkemizde örnek bir toplu taşıma hizmeti veriliyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Yeni dönemde de birlik beraberlik içinde Halk Otobüsleri üyelerinin menfaatleri doğrultusunda, halkımıza da ulaşım hizmetinde sıkıntı yaşamadan hizmet vereceklerine olan inancım tamdır. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 
Ziyaretin sonunda Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner tarafından, EKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural’a, Hak Otobüslerine verdiği katkılardan ötürü teşekkür plaketi sunuldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap