MOTOSİKLETÇİLER EĞİRDİR'E GELMEYE BAŞLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MOTOSİKLETÇİLER EĞİRDİR'E GELMEYE BAŞLADI
Haberin Tarihi: 8.6.2013 11:09:00 - Okunma Sayısı:2535 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Motosiklet Şenlikleri, motosiklet sevdalılarının ilçeye gelmesiyle başladı.

MOTOSİKLETÇİLER EĞİRDİR’E GELMEYE BAŞLADI

 

            Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Motosiklet Şenlikleri, motosiklet sevdalılarının ilçeye gelmesiyle başladı. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Belediyesi Altınkum Plajı Tesisi’nde motosikletleriyle kamp kurmak için gelen misafirleri karşıladı.

            Türkiye’nin dört bir yanından ilçeye gelen motosikletliler, muhteşem manzarası ve temiz havasıyla Eğirdir’e hayran kaldıklarını söylediler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in kamp alanını ziyaret etmesi ve motosikletlilerle tek tek ilgilenmesinden dolayı memnun kalan misafirler, Eğirdir’de olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, motosikletlilerin Eğirdir’e ayrı bir renk kattığını belirterek, “Güzel Eğirdir’imizde bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz Motosiklet Şenliklerimiz her geçen yıl daha da genişleyerek devam ediyor. İlçemize gelen bütün misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Selçuklu Şehri güzel Eğirdir’imiz, motosikletlilerin gelmesiyle ayrı bir havaya kavuştu. Saygıdeğer halkımızı da motosiklet şenliklerimize bekliyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap