ITSO'dan Başdeğirmen'e ziyaret...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITSO'dan Başdeğirmen'e ziyaret...
Haberin Tarihi: 8.5.2019 10:28:08 - Okunma Sayısı:2882 defa okundu.

"Birlik beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapmak istiyoruz"

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, komite üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulunarak, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Şükrü Başdeğirmen’in ITSO başkanlığı döneminde güzel hizmetlerinin bulunduğunu, şehre kazandırdığı bu güzel hizmetlerin çok daha fazlasını Belediye Başkanlığı görevinde yapacağına inandığını belirten ITSO Başkanı Mustafa Tutar, “Sivil toplum kuruluşu olarak her zaman arkanızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Sivil toplum kuruluşları, belediyeler, valilikle daha güzel bir uyum içerisinde ortak hedeflerinin Isparta’da güzel işlere imza atmak olduğuna değinen Tutar, “Bu konuda sizlerin desteğinize de ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Tüm arkadaşlarım adına hayırlı olsun diyorum Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.  

2005 yılından buyana Şükrü Başdeğirmen ile ITSO yolculuğunda beraber yürüdüklerine dikkat çeken ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan da, “O gün bugündür Isparta’mız için hayırlı işler yaptık. Her zaman yanınızdayız. Hep birlikte Isparta’mıza ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya gayret edeceğiz. Çıktığınız yolda Allah yardımcınız olsun, Isparta kazansın, hayırlı uğurlu olsun” görüşlerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, ITSO başkanlığı döneminde yaptıkları çalışmaların ahenk içerisinde başarılı bir şekilde geçtiğine dikkat çekti. Başdeğirmen, “Aynı masada ortak akılla, fikir birliği ile şehrimize güzel hizmetler vermek istiyoruz” dedi. 

‘Hep birlikte çok daha güzel işler yapacağımız inancındayım’ diyen Başdeğirmen, “Valimizle, milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla beraber belediye ile işbirliği içerisinde yapılan her türlü projenin ve çalışmanın başarıya ulaşacağı inancındayım. Birlik beraberlik içerisinde şehrimize güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Önümüzde önemli bir 5 yıllık süre var, bugüne kadar gösterilen fedakârlığın çok daha fazlasına ihtiyacımız var. Beraber çok daha güzel işler yapacağımız inancındayım. Bundan da şüphem yok. Her şey memleketimiz için. Elimizden ne gelirse bunları hep birlikte işbirliği güç birliği içerisinde yapacağız” şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap