16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

Tural: "Birlikteliğimiz daim olsun"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tural: "Birlikteliğimiz daim olsun"
Haberin Tarihi: 8.5.2019 11:34:54 - Okunma Sayısı:2650 defa okundu.

Oda Başkanlarının ortak mesajı “Isparta’da yakalanan sinerji ve birliktelik sürecek”

Tural: "Birlikteliğimiz daim olsun" 
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (EKKK) Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, esnaf odalarının başkanları ile birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) başkanlığı görevine seçilen Mustafa Tutar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette başkanların ortak mesajı “Isparta’da yakalanan sinerji ve birliktelik sürecek” oldu. 
 ITSO’da başkanlığa seçilen Mustafa Tutar’a görevinde başarılar dileyen EKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, yeni dönemde kurumlar arası işbirliğinin çok daha güçlenerek süreceğini söyledi. Tural, “Yeni dönemle birlikte belediyemiz sivil toplum örgütleri arasında iyi bir sinerji yakalandı. İnşallah böyle devam eder. Hem bizim temsil etmiş olduğumuz esnaf kesimi hem de sizin temsil etmiş olduğunuz ticaret erbabı ve tüccara bu birliktelik yansır. Birlik ve beraberlikten kuvvet doğar diyoruz. Birlikte rahmet var ayrılıkta azap var diyoruz. Yeni seçilen Belediye Başkanımız, değişimi siz yapın gelişim bizden dedi. Gelişime yönelik adımlarda birlikte hareket edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz” diye konuştu.  
KOOPERATİFÇİLİĞİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ 
ITSO Başkanı Mustafa Tutar da, yıllardır Isparta’da esen ayrılık rüzgarlarının artık dineceği bir dönemin başladığını belirterek “Tüm sivil toplum kuruluşları, belediye, valilik, üniversiteler hep birlikte hareket edeceğiz. Bir sinerji olacak. Isparta’ya katkımız olacak. Bunun için belki kaybedilmiş sektörleri yeniden geri getireceğiz. Gülde şu anda bir sıkıntı yaşanıyor ama bunu birlikte aşacağız. Gülü kaybedemeyiz. Şu anda bu konu üzerine yoğunlaşmış durumdayız. Şükrü Başkanımızla daha önce kooperatifleşme konusunda konuştuk. Kooperatifçiliği geliştirerek Isparta’ya yaymak istiyoruz. Bu şekilde hedeflerimiz var bunları da gerçekleştireceğiz. 2023’te 500 milyon dolar olan ihracat hedefimizi daha öne çekmek istiyoruz. Bunun için de üretimi Isparta’da olup başka illerden ihraç edilen üretim bandını Ispartamızdan gösterebilirsek hedefimize zaten ulaşmış oluyoruz. Sinerjiyi sürdüreceğiz. Isparta’nın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Esnaf teşkilatımızla birlikte her zaman ortak çalışmaya hazırız. Birlikteliğimiz daim olsun” diye konuştu. 
Ziyaret, Isparta için atılacak adımlara  yönelik fikir alışverişiyle son buldu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap