ENGEL TANIMAYAN ÇOCUKLARDAN ÇANAKKALE 100. YIL GEZİCİ MÜZESİ'NE ZİYARET

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ENGEL TANIMAYAN ÇOCUKLARDAN ÇANAKKALE 100. YIL GEZİCİ MÜZESİ'NE ZİYARET
Haberin Tarihi: 2.5.2014 10:58:00 - Okunma Sayısı:3575 defa okundu.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce organize edilen ve 28 Nisan 2014 tarihinde Antalya'da açılışı yapılan Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi'ne ziyaretler yoğun biçimde devam ediyor.

ENGEL TANIMAYAN ÇOCUKLARDAN

ÇANAKKALE 100. YIL GEZİCİ MÜZESİ’NE ZİYARET

 

            Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce organize edilen ve 28 Nisan 2014 tarihinde Antalya’da açılışı yapılan Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi’ne ziyaretler yoğun biçimde devam ediyor.

            Aksu Engel Tanımayan Çocuklar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 9-10-11 sınıf öğrencileri  Müdür Yardımcıları Muhammet POLAT,  İlyas ÜLKER ve Rehber Öğretmenleri Cengiz MEYDAN eşliğinde Cumhuriyet Meydanındaki Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi’ni  ziyaret ettiler.

 

            Gezici Müzeyi ziyaret eden çocukların oldukça heyecanlı oldukları görülürken, okul idarecileri de Çanakkale ruhunun çok daha geniş kitlelere ulaştırılması gerektiğini belirterek vatanın ne şartlarda kurtarıldığının görülmesi, savaş meydanında canı pahasına ülkesini koruyan aziz şehitlerimizin sahip olduğu maneviyatın gençlerimize ve çocuklarımıza daha etkili şekilde anlatılabilmesi açısından gezici müzenin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini dile getirdi.

            Gezici müzeyi gezen ve hediyelik eşya standından indirimli alışveriş yapan Aksu Engel Tanımayan Çocuklar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri daha sonra okullarına döndüler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap