Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı
Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin olağan Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Kaymakam Ömer Çimşit başkanlığında gerçekleştirildi.
Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Toplantı Salonu ev sahipliğinde gerçekleşen Meclis Toplantısına, Kaymakam Çimşit’in yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Sinap, Mehmet Fesci, Sadettin Onur, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Karataş ile 29 köy muhtarı eksiksiz şekilde katıldı.
Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Birlik Müdürü Mustafa Karataş’ın 2024 yılı Kesin hesap cetvellerini ve Birlik faaliyet raporunu sunması ve oylaması ile başladı akabinde 2025 yılı yatırım ve çalışma planının görüşülmesi ve oylanması, daha sonra ise Birlik Encümen seçimi ile devam etti.
İl Genel Meclisi üyelerinden Abdurrahman Sinap ve Mehmet Fesci; köy muhtarlarından da Bağıllı Köyü Muhtarı Mehmet Mercan ve Eyüpler Köyü Muhtarı Mehmet Şenol, bir yıllığına Birlik Encümenine seçildiler.
Seçimlerin gerçekleştirilmesinin ardından Kaymakam Ömer Çimşit, yeni encümen üyesi seçilenlere başarılar dileyerek seçime eksiksiz katılarak yoğun ilgi gösteren ve birlik, beraberlik ve saygı içinde seçimlerin gerçekleşmesini sağlayan İl Genel Meclis Üyelerine ve Köy Muhtarlarına teşekkür etti.