Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Tiyatro ve Halkoyunları Kursu Açıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Tiyatro ve Halkoyunları Kursu Açıyor
Haberin Tarihi: 7.5.2014 09:34:00 - Okunma Sayısı:1631 defa okundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Merkezinde Halk Oyunları Kursu açılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Tiyatro ve Halkoyunları Kursu Açıyor

 

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Merkezinde Halk Oyunları Kursu açılacak. Eğirdir ilçemizi temsil edecek Halk Oyunları ekibine katılmak isteyen 14-29 yaş arası gençlerin Yazla Mahallesi spor salonu yanında bulunan Gençlik Hizmetleri Merkezine 16 Mayıs 2014 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekiyor.

            Ayrıca Tiyatro kursu açılacağını da bildiren yetkililer bu konuda şu bilgileri verdiler: “Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Merkezi faaliyetleri içerisinde gençlerimizin sanatı yok eden, tüketen değil, üretmesini bilen, bilgilendiren, bilinçlendiren bireyler olmalarını göstermek, Tiyatro, drama, oyun yoluyla gençlerin kaynaşmasını sosyalleşmesini yeteneklerini geliştirme, paylaşma amacıyla tiyatro kursumuz açılacaktır.

            Kurslara 14-29 yaş arası gençler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik merkezine 16 Mayısa kadar müracaatlar yapılacak olup, 16 Mayıs 2014 günü saat 17.00’de toplantı yapılacaktır.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap