İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 3.6.2019 15:45:35 - Okunma Sayısı:1887 defa okundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Armutoğlu, mesajında "Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız." dedi.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu'nun Ramazan Bayramı kutlama mesajı şöyle:
"Manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel fırsat zamanlarıdır. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle Başta eğitim camiası olmak üzere bütün Eğridir’lerin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap