Eğirdir Adliyesinde tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Adliyesinde tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği...
Haberin Tarihi: 19.6.2019 15:33:15 - Okunma Sayısı:4207 defa okundu.

Kurumlararası Futsal Turnuvası Kupa töreni...

Eğirdir Adliyesinde tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği...

 2019 yaz kararnamesi ile Diyarbakır Hakimliğine atanan Hakim Cihat ATEŞ, Diyarbakır Hakimliğine atanan Hakim Muhammed ARSLAN, Batman C.Savcılığına atanan Cumhuriyet Savcısı Uğur DENİZ ve Diyarbakır C.Savcılığına atanan Cumhuriyet  Savcısı Cihat BALASAR onuruna Eğirdir Felekabad Restaurant'ta bir veda yemeği düzenlendi.
Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ, yaptığı konuşmada "Hakim ve savcı arkadaşlarımızın tayinleri çıktı onları uğurluyoruz, bu münasebetle buradayız, yeni arkadaşlarımız da görevlerine başladı, onlara da hoş geldiniz, diyelim istedik. Her zaman söylediğimiz gibi kamu görevi icra ediyoruz, bu görevlerimizi icra ederken bulunduğumuz yerlere bir şeyler veriyoruz, geliyoruz bir sene, iki sene, üç sene çalışıp gidiyoruz, çok dostluklar arkadaşlıklar kurdum, hem yerel ahaliyle, hem kamu görevlileriyle. Mutlu zamanlarımız oluyor, hüzünlü anlarımız oluyor. Gelirken bir heyecanla gelip, hüzünle ayrılıyoruz. Meslek hayatım boyunca benim 11'nci  görev yerim. Mutlu zamanlarımız oluyor, kamu görevini icra etmenin cilvesi bu işte; gelme ve ayrılma. Görev yaparken çok stresli sıkıntılı günlerimiz oluyor, ama hoş bir seda bırakıp ayrılırken de çok mutlu oluyoruz.  İnşallah Eğirdirlinin gözünde de bu hoş sedayı bırakmışlardır.

İki hakim ve savcımız buradan ayrılırken yeni hakim ve savcılarımız da Eğirdir’deki görevlerine başladılar. Giden arkadaşlarımıza kendilerine anneleriyle, babalarıyla, aileleriyle huzurlu, mutlu ömürler diliyor, yeni göreve başlayan arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. 
Duygusal anların yaşandığı gecede konuşan Diyarbakır Hakimi Cihat ATEŞ; "Eğirdir ilk görev yerimdi, ilk görev yerim için çok güzel bir tecrübe oldu. Mutlu olan kısmı, mutsuz olan kısma göre çok daha fazlaydı. Çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar edindim. Üzerimde çok emeği olan insanlar var herkes biliyor. Benim kime hakkım varsa sonuna kadar helal olsun. Bende hakkı olanlar da hakkını helal etsin. Bir de son bir şey: bunu herkes biliyor, Kaymakam bey benim için Eğirdir’de en büyük şanstı. Onunla hiçbir zaman mesleki bir ilişkimiz olmadı. Bir abi kardeş ilişkisi oldu. Özellikle ondan hakkını helal etmesini istiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum katılımlarınızdan dolayı, hakkınızı helal edin" dedi. 

Veda yemeği programı sonrasında; Eğirdir Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen Kurumlararası Futsal Turnuvası Kupa töreni gerçekleşti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Aydoğan BUDAKÇI, Cumhuriyet Savcısı Ebru SEVGİLİ, Hakim Uğur YARGUN, Eğirdir’e yeni atanan Cumhuriyet Savcısı Burak ORTAÇ, Hakimler Kübra YASSIKAYA ve Sultan AZMAN, İlçe Emniyet Müdürü İsmail KARASAKAL, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sercan Can ALTAY, Daire Müdürleri ile Kurumlararası Futsal Turnuvasında dereceye giren takımların sporcularının katıldığı programa, Şehir dışında olan C.Savcısı Uğur DENİZ ile C.Savcısı Cihat BALASAR katılamadı. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap